De Efteling

Ontdek de wereld vol wonderen in de Efteling. Laat je meeslepen met de prachtige sprookjes en gil je longen uit je lijf in de spannendste achtbanen. De Efteling is hét pretpark van Nederland en ligt vlakbij Tilburg. Zelfs je afval weggooien is hier een feestje met papier verslinder Holle Bolle Gijs.

Lees verder »

Lekker eten voor een prikkie

Een heerlijk avondje uit eten. Samen gezellig tafelen met lekker eten in een gezellig en betaalbaar restaurant in Tilburg. Wat wil je nog meer? Maar waar zijn nu die leuke plekjes? Speciaal voor jou hebben wij een selectie van de leukste, en toch betaalbare, restaurants in Tilburg hier op een rijtje gezet. Kortom waar kunnen we lekker eten voor een prikkie?

Lees verder »

De leukste kinderactiviteiten in Tilburg

Wat is er allemaal te beleven in Tilburg met de kinderen? Wat doe je nou met de kids als het met bakken uit de hemel valt, of juist als het zonnetje schijnt? Wij hebben de leukste kinderactiviteiten in Tilburg voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat jullie een gezellige dag tegemoet gaan!

Lees verder »

De week van het geld

Deze week is het alweer de 11e editie van ‘De week van het geld’ en staat in het teken van leren omgaan met je geld. Deze leerzame week is een initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken.

Lees verder »