Site logo

Categorie: Gemeentenieuws

jan 25
Schouwburg Concertzaal Tilburg breekt bezoekersrecord en keert terug naar pre-corona-niveau

Schouwburg Concertzaal Tilburg breekt bezoekersrecord en keert terug naar pre-corona-niveau. Zalen voller dan voorheen in succesvol 2023

jan 24
Verblijf in ETZ met gemiddeld twee weken verkort dankzij nieuwe aanpak voor te vroeg geboren baby’s

Te vroeg geboren baby's sneller thuis met sondevoeding: gemiddeld 2 weken korter verblijf in ETZ. Fam biedt ouders waardevolle keuze en professionele begeleiding.

jan 19
Hyacintenactie voor jonge mensen met kanker

HAYAcintenactie: Koop hyacinten op 26 januari 2024 in ETZ Tilburg en steun jongvolwassenen met kanker. Opbrengst gaat naar AYA-zorg en onderzoek.

jan 16
ETZ en Catharina Ziekenhuis bundelen krachten voor adequate zorg bij acuut ernstig hartletsel

Samenwerking ETZ en Catharina Ziekenhuis voor optimale zorg bij ernstig hartletsel. Traumacentrum Brabant bundelt expertise voor acute interventie

jan 13
Koninklijke onderscheiding voor Rob Weijtmans

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Rob Weijtmans: Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn toewijding aan Gilde St. Joris Udenhout.

jan 13
Koninklijke onderscheiding voor Mirjam Schoenmakers-Hazenberg

Op zaterdag 13 januari heeft A.M.T. (Mirjam) Schoenmakers-Hazenberg uit Udenhout een bijzondere eer ontvangen: een Koninklijke Onderscheiding. De 54-jarige vrouw is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door Burgemeester Weterings tijdens de teerdag van Ruitersportvereniging De Cavalieren, waar Mirjam al 25 jaar vrijwillig actief is. Toewijding aan Ruitersportvereniging De […]

jan 12
Gerard van Berlo kondigt vertrek aan als lid raad van bestuur ETZ

Gerard van Berlo kondigt vertrek aan als lid raad van bestuur ETZ - Na bijna zeven jaar zorgleiderschap gaat hij met pensioen op 1 juli 2024

jan 10
ETZ plaatst geavanceerde neurostimulator bij parkinsonpatiënt

Revolutionair: 's werelds kleinste en dunste hersenstimulator voor Parkinson. ETZ plaatst innovatieve neurostimulator met draadloos opladen en BrainSense-technologie.

dec 20
Zilveren Kruis ondersteunt zorgvernieuwing ETZ

Zilveren Kruis en ETZ bundelen krachten voor zorginnovatie. Nieuwe overeenkomst tot 2025 bevordert toegankelijke en betaalbare zorg.

dec 13
Gemeente Tilburg verspreidt warmte met wenskaartenactie tegen eenzaamheid

De feestdagen naderen snel, maar voor velen in Tilburg gaat deze tijd niet gepaard met vreugde. Om deze mensen een hart onder de riem te steken en een lichtpuntje te bieden, organiseert de gemeente Tilburg een bijzondere wenskaartenactie op vrijdag 15 december.

dec 11
Samen bouwen aan een dementievriendelijk Tilburg

Samen bouwen aan een dementievriendelijk Tilburg Lees het volledige bericht met de titel Samen bouwen aan een dementievriendelijk Tilburg op de website van Gemeente Tilburg.

dec 08
Winteropvang dak- en thuislozen op NOAD-terrein

Winteropvang dak- en thuislozen op NOAD-terrein Lees het volledige bericht met de titel Winteropvang dak- en thuislozen op NOAD-terrein op de website van Gemeente Tilburg.

dec 07
Vrijwilligers bedankt – Een hulde aan alle vrijwilligers

Vrijwilligers bedankt – Een hulde aan alle vrijwilligers Lees het volledige bericht met de titel Vrijwilligers bedankt – Een hulde aan alle vrijwilligers op de website van Gemeente Tilburg.

dec 02
Hertelling 4 stembureaus gemeente Tilburg

Hertelling 4 stembureaus gemeente Tilburg Lees het volledige bericht met de titel Hertelling 4 stembureaus gemeente Tilburg op de website van Gemeente Tilburg.

dec 01
Start nieuwe fase aanleg Stadsforum

Start nieuwe fase aanleg Stadsforum Lees het volledige bericht met de titel Start nieuwe fase aanleg Stadsforum op de website van Gemeente Tilburg.