Site logo

Categorie: Gemeentenieuws

dec 08
Winteropvang dak- en thuislozen op NOAD-terrein

Winteropvang dak- en thuislozen op NOAD-terrein Lees het volledige bericht met de titel Winteropvang dak- en thuislozen op NOAD-terrein op de website van Gemeente Tilburg.

dec 07
Vrijwilligers bedankt – Een hulde aan alle vrijwilligers

Vrijwilligers bedankt – Een hulde aan alle vrijwilligers Lees het volledige bericht met de titel Vrijwilligers bedankt – Een hulde aan alle vrijwilligers op de website van Gemeente Tilburg.

dec 02
Hertelling 4 stembureaus gemeente Tilburg

Hertelling 4 stembureaus gemeente Tilburg Lees het volledige bericht met de titel Hertelling 4 stembureaus gemeente Tilburg op de website van Gemeente Tilburg.

dec 01
Start nieuwe fase aanleg Stadsforum

Start nieuwe fase aanleg Stadsforum Lees het volledige bericht met de titel Start nieuwe fase aanleg Stadsforum op de website van Gemeente Tilburg.

dec 01
Inkomstenvrijlating en uitstroompremie voor werk na langdurige bijstand 

Inkomstenvrijlating en uitstroompremie voor werk na langdurige bijstand  Lees het volledige bericht met de titel Inkomstenvrijlating en uitstroompremie voor werk na langdurige bijstand  op de website van Gemeente Tilburg.

dec 01
Collectieve zorgverzekering zodat alle inwoners goed verzekerd zijn

Collectieve zorgverzekering zodat alle inwoners goed verzekerd zijn Lees het volledige bericht met de titel Collectieve zorgverzekering zodat alle inwoners goed verzekerd zijn op de website van Gemeente Tilburg.

dec 01
Meer dan 1 miljoen subsidie voor 31 evenementen in 2024

Meer dan 1 miljoen subsidie voor 31 evenementen in 2024 Lees het volledige bericht met de titel Meer dan 1 miljoen subsidie voor 31 evenementen in 2024 op de website van Gemeente Tilburg.

nov 29
Herinrichting Nieuwe Leij

Herinrichting Nieuwe Leij Lees het volledige bericht met de titel Herinrichting Nieuwe Leij op de website van Gemeente Tilburg.

nov 28
Frans Swinkels Overheidsmanager van het Jaar 2023

Frans Swinkels Overheidsmanager van het Jaar 2023 Lees het volledige bericht met de titel Frans Swinkels Overheidsmanager van het Jaar 2023 op de website van Gemeente Tilburg.

nov 26
Koninklijke erepenning voor eeuwfeest Muziekvereniging Andara

Op zaterdag 25 november ontving Muziekvereniging Andara uit Tilburg een bijzondere onderscheiding: de Koninklijke Erepenning. Dit eervolle moment markeert het 100-jarig bestaan van de vereniging

nov 25
Koninklijke onderscheiding voor Handbalveteraan Ad Adams

Op zaterdag 25 november werd de heer A.W.F. (Ad) Adams uit Tilburg geëerd met een bijzondere erkenning voor zijn langdurige en toegewijde vrijwillige bijdrage aan de handbalsport. Burgemeester Weterings reikte om 12.30 uur een Koninklijke onderscheiding uit

nov 24
De Groene Mamba is gevonden

De Groene Mamba is gevonden Lees het volledige bericht met de titel De Groene Mamba is gevonden op de website van Gemeente Tilburg.

nov 23
Zo gaat oud en nieuw in de gemeente Tilburg eruitzien

Zo gaat oud en nieuw in de gemeente Tilburg eruitzien Lees het volledige bericht met de titel Zo gaat oud en nieuw in de gemeente Tilburg eruitzien op de website van Gemeente Tilburg.

nov 23
Start isolatieactie én subsidieregeling 

Start isolatieactie én subsidieregeling  Lees het volledige bericht met de titel Start isolatieactie én subsidieregeling  op de website van Gemeente Tilburg.

nov 22
Aandacht voor geweld tegen vrouwen

Aandacht voor geweld tegen vrouwen Lees het volledige bericht met de titel Aandacht voor geweld tegen vrouwen op de website van Gemeente Tilburg.