Site logo

Adverteren

Zoekt u naar een uniek platform om zowel de inwoners als bezoekers van Tilburg effectief te bereiken? SOEQ biedt u dé kans. Hier zijn enkele redenen waarom u SOEQ zou moeten overwegen voor uw marketingbehoeften:

1. Brede zichtbaarheid:

SOEQ is niet zomaar een online platform; het is de spil van Tilburg. Of u nu bewoners, bedrijven of bezoekers wilt bereiken, SOEQ heeft het platform en de tools om dit effectief te doen. Door samen te werken met SOEQ, versterkt u niet alleen uw zichtbaarheid in Tilburg en omgeving maar draagt u ook bij aan een welvarende en leefbare stad.

2. Geïntegreerde & gerichte communicatie:

Het gevarieerde media-aanbod van SOEQ, gecombineerd met onze sterke merkreputatie, zorgt voor uitgebreide en geïntegreerde advertentiemogelijkheden. Wilt u een specifieke doelgroep bereiken? Bij ons kan dat al vanaf € 15,- per maand.

3. Sociaal ondernemerschap:

Adverteren bij SOEQ gaat verder dan alleen zakendoen. Wij zijn een sociale onderneming die gelooft in inclusiviteit. Door met ons te adverteren, steunt u indirect onze missie om een inclusieve samenleving te creëren waar iedereen ertoe doet. Bij SOEQ krijgen kwetsbare groepen uit de samenleving een eerlijke kans.

4. Samen sterker:

SOEQ gaat verder dan alleen een business. We geloven in gemeenschap, in samenwerken en in het benutten van alle talenten. Door te kiezen voor SOEQ, kiest u voor een partner die gelooft in gelijke kansen, participatie en een samenleving waarin iedereen waarde toevoegt.

Maak deel uit van ons verhaal en laat Tilburg kennis maken met het uwe. Bent u klaar om een verschil te maken en uw merk effectief in de spotlight te zetten?

Neem contact op via [email protected] of bel ons op 013 203 2901.

Ons team wacht enthousiast op uw bericht!