Site logo

Algemeen

De voorwaarden in deze disclaimer zijn van toepassing op de website SOEQ.nl (hierna: de Website). De Website is eigendom van SOEQ.

Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie of producten te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de inhoud en geldigheid van de disclaimer. In het geval van tegenstrijdigheden tussen deze disclaimer en voorwaarden van specifieke producten en diensten die op de Website worden aangeboden, gelden de voorwaarden van de producten en diensten.

Gebruik website

De Informatie op de Website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Hoewel we ons best doen de content op de Website zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die op de Website wordt gepubliceerd of waartoe via de Website toegang wordt geboden. Wij bieden ook geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de Website. SOEQ wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik maken van de Website van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

SOEQ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van informatie die door derden is aangeleverd of voor websites waarnaar op de Website wordt verwezen of websites die verwijzen naar de Website.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website zijn voorbehouden aan SOEQ. Overname van artikelen, kopiëren van (delen van) de Website is uitsluitend toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SOEQ en bij gebruik dient de volledige bron en het copyright vermeld te worden.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, waaronder de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan een nadere aankondiging te doen.

Vragen, klachten of opmerkingen

Vragen, klachten of andere opmerkingen kunt u bij ons indienen door het contactformulier onder het kopje contact in te vullen. We komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Gegevens SOEQ

SOEQ

Bredaseweg 204-14

5038 NK Tilburg

KvK Handelsregister Tilburg nr. 680 507 55

BTW: NL002 120 298 B07