De Efteling

Ontdek de wereld vol wonderen in de Efteling. Laat je meeslepen met de prachtige sprookjes en gil je longen uit je lijf in de spannendste achtbanen. De Efteling is hét pretpark van Nederland en ligt vlakbij Tilburg. Zelfs je afval weggooien is hier een feestje met papier verslinder Holle Bolle Gijs.

Lees verder »
Groeimonument van FNEXT ARCHITECTS

Monument van de week: ‘Groeimonument’

Het ‘Groeimonument’ is gemaakt van 252 verticale staven glasvezel en er kronkelt een klimop doorheen. De staven zijn enigszins flexibel en bewegen hierdoor langzaam mee met de wind. De bloesemdragende klimplanten staan symbool voor de groei en bloei van Tilburg.

Lees verder »

Lekker eten voor een prikkie

Een heerlijk avondje uit eten. Samen gezellig tafelen met lekker eten in een gezellig en betaalbaar restaurant in Tilburg. Wat wil je nog meer? Maar waar zijn nu die leuke plekjes? Speciaal voor jou hebben wij een selectie van de leukste, en toch betaalbare, restaurants in Tilburg hier op een rijtje gezet. Kortom waar kunnen we lekker eten voor een prikkie?

Lees verder »

De leukste kinderactiviteiten in Tilburg

Wat is er allemaal te beleven in Tilburg met de kinderen? Wat doe je nou met de kids als het met bakken uit de hemel valt, of juist als het zonnetje schijnt? Wij hebben de leukste kinderactiviteiten in Tilburg voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat jullie een gezellige dag tegemoet gaan!

Lees verder »
Niets meer om weer te geven