Tilburgse kermis: Zondag 31 Juli

Meisje probeert bussen om te gooien op de Tilburgse vakantiekermis van 2021

De Tilburgse kermis 2022 is in volle gang! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

Openingstijden Tilburgse kermis zondag 31 juli:

13.00 – 00.00

Dagprogramma

Een Draaimolen op de Tilburgse Kermis

Het Zingende Kermispaardje

Doorlopend tussen 15.00-18.00u, Dwaalgebied Tilburg

Het zingend kermispaardje is entertainment voor jong en oud in het dwaalgebied in Tilburg. Op haar showpony rijdt de zangeres rond. Ze zingt liedjes van Oud-Hollandse helden

Kermisattractie The Choas op de Tilburgse Vakantiekermis

Begrafenis van de kermis en vuurwerk

21.30-22.30u, Route Heuvelsekerk naar Piushaven 

Traditiegetrouw ‘begraven’ we de Tilburgse kermis op de laatste dag van de kermis met vuurwerk en een lasershow. Vanaf de kerk op de Heuvel gaat rond 21.30 uur een begrafenisstoet via Piusplein en Piusstraat naar de kop van de Piushaven. We eindigen met een knal!

Knuffels op de Tilburgse Vakantiekermis van 2020

Dansen en feesten op de kermis

13.00-01.00u, Diverse locatie’s op en rondom het Kermisterrein

Zin om te dansen? Dat kan! Ga naar de Korte Heuvel en ga helemaal uit je plaat met de leukste nummers van verschillende dj’s. Dit wil je niet missen! Of ga naar de Amstel Bierhal op hier op deze zondag John WestFrank SmeekensDanny Canters, Robert Pater en DJ Coenio te zien optreden. Hier heb je een heerlijk avondje met polonaises en gezelligheid. Op het Piusplein kan je terecht voor een lekkere borrel. Het steegje bij Gin Fizz verandert ook helemaal in een openluchtfestival. om de hoek kun je naar Sunday Live! bij Het 11e Gebod en De Lollipop met optredens van The Piano Jam! Ben Schutte en Bram Smeele. Naar het Stadhuisstraatje? De café’s, Nederlandstalige artiesten, dj’s én natuurlijk de feestgangers zorgen hier voor een fantastische sfeer. Vanavond staat Jan Biggel op het programma. Kortom een groot feest in Tilburg!  

Doorlopende activiteiten

Luna Luna Luna 2022 in het Wilhelminapark in Tilburg

LunaLunaLuna

14:00 – 23.00u, Wilhelminapark

LunaLunaLuna is een minifestival met muziek, theater en een bonte verzameling marskramers. Het is een intiem spektakel in het Wilhelminapark tijdens de Tilburgse kermis

De kermisexpo van de Tilburgse Kermis 2022

Kermis Expo

13.00 – 20.00u Spiegeltent Spoorlaan

Bij de Kermis Expo kan je dagelijks (nostalgische) attracties in het klein bewonderen.