Site logo

Tag: Piushaven

Bekijk hier nieuwsberichten met te Tag: Piushaven en die je op soeq.nl kan vinden

sep 27
Intocht Sinterklaas 2023 Tilburg

De intocht van Sinterklaas in Tilburg is meer dan alleen een jaarlijks evenement; het is een diepgewortelde traditie, zorgvuldig bewaard en voortgezet door het Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg sinds 1901. Als de oudste organisatie in Nederland die zich richt op het Sinterklaasfeest, heeft het comité de eer de stad en haar inwoners al meer dan een eeuw te dienen. Dit jaar brengt de intocht echter ook een bijzonder verhaal met zich mee, dat zich afspeelt in het kasteel van Sinterklaas.

mei 02
Piushaven Bevrijdingsconcert 2023: Vier de vrijheid samen!

Heb je zin in een geweldige avond vol muziek en gezelligheid? Kom dan op vrijdag 5 mei 2023 naar het Piushaven Bevrijdingsconcert in Tilburg! Samen vieren we onze vrijheid aan de kade en op bootjes in de Piushaven.

dec 11
Vuurwerk kopen in gemeente Tilburg

‘BAM!!! Zonne grote vuurbal jonguh!’ Vuurwerk is toch wel wat Oud en Nieuw tot een knalfeest maakt. Een knal….. pfieeeuww…...en waauuwww! Kleurrijk, mooi en verrassend. Dat vuurwerk kun je natuurlijk zelf kopen. Maar wist je dat er ook prachtige vuurwerkshows zijn die je helemaal niks kosten? In en rondom deze shows zijn wel vuurwerkvrije zones. Goed om te weten! Kun je niet wachten op dat geknal? Bekijk hier waar je het mooiste vuurwerk kan kopen en waar de vuurwerkshows zijn.

nov 14
Intocht Sinterklaas 2022 Tilburg

De Sinterklaasintocht is ook dit jaar weer in de Piushaven in Tilburg, vanuit daar vertrekt de Sint samen met zijn Pieten naar de Spoorzone.

jul 28
Een dag op pad in Tilburg

Een stad die het net even anders doet. Dit merk je als je door Tilburg wandelt. Van knusse straatjes tot bruisende pleinen en plekjes waarvoor je even om het hoekje om moet kijken. Bewoner of bezoeker: Tilburg zit vol verrassingen. Ga mee op pad door Tilburg.

nov 14
Sinterklaas is weer in Tilburg

Vanochtend kwam Sinterklaas per boot in Tilburg aan. Vanaf de wal in de Piushaven werd hij door kinderen met hun ouders toegejuicht.