Site logo

Tag: Agenda

Bekijk hier nieuwsberichten met te Tag: Agenda en die je op soeq.nl kan vinden

dec 15
De Tilburgse evenementenkalender 2024: Ontdek wat de stad te bieden heeft

Ontdek de bruisende evenementen van de stad Tilburg in 2024: muziek, culinair, inclusief, carnaval en meer! Mis het niet.

okt 10
Herfstvakantie in Tilburg: wat is er te doen?

De bladeren beginnen voorzichtig te verkleuren en de temperaturen gaan ook (eindelijk) dalen. Het is weer tijd voor de herfstvakantie! Tilburg, één van de gezelligste steden van Brabant, heeft tijdens deze periode veel te bieden.

okt 03
Evenementen in Tilburg: jouw gids voor stadsactiviteiten

Tilburg blijft een topbestemming voor evenementen, en het is duidelijk waarom. Met een constant vernieuwend aanbod dat de rijke cultuur van de stad weerspiegelt, is er altijd iets te doen. Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker van buiten de stad, bekijk onze agenda en ontdek wat Tilburg vandaag, dit weekend of in 2023 te bieden heeft.

jul 12
Tilburgse kermis: Zondag 31 Juli

Waaah! Alweer de laatste dag van de Tilburgse kermis 2022. Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Zaterdag 30 Juli

De laatste zaterdag van de Tilburgse kermis 2022! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Vrijdag 29 Juli

Het laatste weekend van de Tilburgse kermis 2022! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Dinsdag 26 Juli

Vandaag is het Gehandicaptemiddag op de kermis! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag op de kermis te beleven valt.

jul 12
Tilburgse kermis: Donderdag 28 Juli

Het is Caribbean Night vandaag op de Tilburgse Kermis ! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt.

jul 12
Tilburgse kermis: Woensdag 27 Juli

Woehoe, het is kindermiddag op de Tilburgse kermis ! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt.

jul 12
Tilburgse kermis: Maandag 25 Juli

Roze Maandag op de Tilburgse kermis 2022! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Zondag 24 Juli

Tilburgse kermis= 10 dagen feest! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Zaterdag 23 Juli

De Tilburgse kermis 2022 is in volle gang! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Vrijdag 22 Juli

Woehoe de Tilburgse kermis 2022 is begonnen! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt.