Tilburgse kermis: Maandag 25 Juli

Tilburgse kermis maandag, de da van roze maandag in tilburg

De Tilburgse kermis 2022 is in volle gang! Vandaag is Roze Maandag. De Tilburgse kermis kleurt vandaag met trots roze. Het is altijd een groot feest tijdens dit LHBTIQ+ evenement. Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

Openingstijden Tilburgse kermis Roze Maandag 25 juli:

• 12.00 – 01.00

Dagprogramma

De Roze Maandag express

10.00-11.16 Het Spoortraject Rotterdam Centraal – Station Tilburg
Weer terug van weggeweest de Roze Maandag express. Dit is een speciale trein van gemeente Tilburg om bezoekers van Roze Maandag op een unieke en voordelige manier naar de Tilburgse kermis te brengen. 

Het Spoorboekje

• 10.17 uur: vertrek Rotterdam Centraal (spoor 2)
• 10.31 uur: tussenstop Dordrecht (spoor 5)
• 10.57 uur: tussenstop Breda (spoor 4)
• 11.16 uur: aankomst Tilburg (spoor 1)

het is roze maandag op de tilburgse kermis, mensen die in het roze zijn gekleed

Pride Walk

12:00-13:30u, Door diverse straten van de stad

In het begin van de middag is er een Pride Walk waarvoor duizenden mensen verzamelen bij het station. Muziek, entertainment, ja echt alles is aanwezig om er een geslaagd feest van te maken.

Binnen bij de Amstel Bierhal op de tilburgse kermis zondag,

Opening Roze Maandag 2022

13:30-14:00u Amstelbierhal

In de Amstelbierhal kan je aan het begin van de middag genieten van de opening van Roze Maandag 2022. Tijdens de opening zal niemand minder dan Gerhard Joling optreden dus mis het niet!

het is roze maandag op de tilburgse kermis, mensen die in het roze zijn gekleed

Dansen op Roze Maandag ?

13.00-01.00u, Diverse locatie’s op en rondom het Kermisterrein

Zin om te dansen? Dat kan! Desperados Roadshow Festival is een swingend begrip onder Tilburgers. Vanavond staan Disco Snolly & Papi Chulo op het programma. Dit wil je niet missen! Holy Pink is hét techno festival met gratis entree, maar in heel de stad kan je feesten. Op het Piusplein kan je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat dansen bij Let’s Be Open. Ga op Roze Maandag naar gayclub Lollipop Outdoor Xtravaganza. Of ga naar de Korte Heuvel en ga helemaal uit je plaat bij Korte Heuvel presents Lovely Pink. Het steegje bij Gin Fizz verandert ook helemaal in een openluchtfestival. Naar het Stadhuisstraatje? De café’s, Nederlandstalige artiesten, dj’s én natuurlijk de feestgangers zorgen hier voor een fantastische sfeer. Hier is vandaag de International Drag Queen Show. Of ga naar het roze feestje in de Amstel Bierhal. Hier heb je een heerlijk avondje met polonaises en gezelligheid met optredens van Gerard JolingBonnie St ClairJohn de BeverRené SchuermansZanger AlexQuido van de GraafSjon & AlfonsoABBA Fever & DJ Coenio. Bij De Nieuwe Vorst is KRAAK de Show, met leuke dj’s en performances. Op het Pieter Vredeplein is het Foute Feestje XXL Presents Qmusic The Party Fout.  In de Spoorzone kom je helemaal tot rust in Le Jardin van club smederij. Wil je in de nacht nog doorfeesten dan kan je op de Paleisring terecht bij The Cats back daar sluit een combinatie van Jr. Kells & Bucho Bullita de Roze maandag af.  Op De Heuvelring kan je tot de late uurtjes doorfeesten bij  De vrienden van Tilburg Presents: RUBBER en Het grootste indoor festival van Roze Maandag in het PKHSKortom een groot feest in Tilburg! 

Doorlopende activiteiten

In het centrum van Tilburg bij de Kermisexpo op de tilburgse kermis 2022 op zaterdag 22 juli.

Kermis Expo

13.00 – 23.00u Spiegeltent Spoorlaan

Bij de Kermis Expo kan je dagelijks (nostalgische) attracties in het klein bewonderen.

Fier in Top kermisrestaurant

Inloop 17:30u, 18:00u start het diner. Stadhuis Tilburg

Heerlijk dineren met prachtig uitzicht op de Tilburgse kermis? Dat kan! Bij het Fier in Top kermisrestaurant op de negende verdieping van het gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Gastrobar RIX neemt het dakterras 4 dagen over om een verrukkelijk zevengangendiner te koken. Smullen! Reserveren kan via de website van Gastrobar RIX.