Tilburgse kermis: Woensdag 27 Juli

Tilburgse kermis Woensdag

De Tilburgse kermis 2022 is in volle gang! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

Openingstijden Tilburgse kermis woensdag 27 juli:

• 12.00 – 01.00

Dagprogramma

Gereduceerde ritprijzen

13:00-18:00u, Op het hele kermisterrein

Met het hele gezin gieren van het lachen tijdens een ritje in de Crazy Mouse, of samen eendjes naar binnen hengelen. Je profiteert vanmiddag van voordelige prijzen! 

met kinderen op kindermiddag naar de tilburgse kermis

Kindermiddag

13:00-17:00u, Op het Kermisterrein

Het is vandaag kindermiddag op de kermis.

Dansen en feesten op de kermis

13.00-01.00u, Diverse locatie’s op en rondom het Kermisterrein

Zin om te dansen? Dat kan! Ga naar de Korte Heuvel en ga helemaal uit je plaat met de leukste nummers van verschillende dj’s. Dit wil je niet missen! Of ga naar de Amstel Bierhal voor optredens van Zanger KafkeGullieBuren van de Brandweer & DJ Coenio. Hier heb je een heerlijk avondje met polonaises en gezelligheid met de beste artiesten. Op het Piusplein kan je terecht voor een lekkere borrel of het kruiken feessie op Piusplein Noord. (Voor Cafe de Baret). Het steegje bij Gin Fizz verandert ook helemaal in een openluchtfestival. Naar het Stadhuisstraatje? De café’s, Nederlandstalige artiesten, dj’s én natuurlijk de feestgangers zorgen hier voor een fantastische sfeer. Kortom een groot feest in Tilburg!

Doorlopende activeiten

De Breakdance op de Tilburgse Kermis op zaterdag en zondag

LunaLunaLuna

16:00 – 23.00u, Wilhelminapark

LunaLunaLuna is een minifestival met muziek, theater en een bonte verzameling marskramers. Het is een intiem spektakel in het Wilhelminapark tijdens de Tilburgse kermis

In het centrum van Tilburg bij de Kermisexpo op de tilburgse kermis 2022 op zaterdag 22 juli.

Kermis Expo

13.00 – 23.00u Spiegeltent Spoorlaan

Bij de Kermis Expo kan je dagelijks (nostalgische) attracties in het klein bewonderen.