Tilburgse kermis: Donderdag 28 Juli

twee mensen in de attractie op donderdag 28 juli op de tilburgse kermis

De Tilburgse kermis 2022 is in volle gang! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

Openingstijden Tilburgse kermis donderdag 28 juli:

• 12.00 – 01.00

Dagprogramma

Gereduceerde ritprijzen

13:00-18:00u, Op het hele kermisterrein

Met het hele gezin gieren van het lachen tijdens een ritje in de Crazy Mouse, of samen eendjes naar binnen hengelen. Je profiteert vanmiddag voor de laatste middag van voordelige prijzen! 

Seniorenbingo 

14:00-17:30u, Amstelbierhal 

Vanmiddag is in de Amstelbierhal weer de seniorenbingo voor ouderen van stichting met je hart. De senioren gaan weer strijden om de grootste prijzen!

attractie van de tilburgse kermis 2022

Uitreiking Kermisprijzen 

20:30-21:00u 

De winnaars van de Tilburgse kermisprijzen worden bekendgemaakt. Kemisexploitanten worden benoemd omdat hun attractie uitblinkt op presentatie, gastvrijheid en uitstraling.

Een attractie van de tilburgse kermis

Dansen en feesten op de kermis

13.00-01.00u, Diverse locatie’s op en rondom het Kermisterrein

Zin om te dansen? Dat kan! Ga naar de Korte Heuvel en ga helemaal uit je plaat met de leukste Caribische nummers van de Dj’s. Dit wil je niet missen! Of ga naar de Amstel Bierhal. Hier heb je een heerlijk avondje met polonaises en gezelligheid met de beste artiesten. Op deze donderdagavond in de Amstel bierhal optredens van Tino MartinRandy SchoonderwaldtRobert Pater en DJ Coenio. Op het Piusplein kan je terecht voor een lekkere borrel of het Fatste Feestje op Piusplein Noord. (Voor Cafe de Baret). Het steegje bij Gin Fizz verandert ook helemaal in een openluchtfestival. Voor een ritmische vibe ben je om de hoek bij The Cats Back aan het goede adres. Dj Sueside zorgt daar voor lekkere ritmische Caribische avond. Naar het Stadhuisstraatje? De café’s, Nederlandstalige artiesten, dj’s én natuurlijk de feestgangers zorgen hier voor een fantastische sfeer. Vanavond is daar een optreden van T-Spoon. Op het Pieter Vreedeplein is het Caribbean Night. Kortom een groot feest in Tilburg! 

Doorlopende activeiten

Kermisexpo 2022 Tilburgs Trots

Kermis Expo

13.00 – 23.00u Spiegeltent Spoorlaan

Bij de Kermis Expo kan je dagelijks (nostalgische) attracties in het klein bewonderen.

Luna Luna Luna 2022

LunaLunaLuna

16:00 – 23.00u, Wilhelminapark

LunaLunaLuna is een minifestival met muziek, theater en een bonte verzameling marskramers. Het is een intiem spektakel in het Wilhelminapark tijdens de Tilburgse kermis