Smullen bij Lokaal zeven

Lokaal zeven op het Pieter Vreedeplein in Tilburg

Met alleen een zuurstok en een suikerspin houd je het niet de hele dag vol op de Tilburgse kermis. Tijd voor een écht lekker gerecht. Bij Lokaal Zeven op het Pieter Vreedeplein zit je midden op de kermis, kun je heerlijk dineren en genieten van de topsfeer. Je zit bij Lokaal Zeven in een gezellig nostalgisch klaslokaal. Of geniet van het zonnetje op het terras terwijl je smult van je ‘Frittata’. ‘Maar huh, in een schoolsfeer?’ Ja! Maar dan super leuk en gezellig, echt waar! Schoolbordjes, oude prenten, wereldbollen en leesplankjes met Aap, Noot, Mies. Er valt genoeg te ontdekken! Ben je echt helemaal in de schoolsfeer? Steek dan je vinger op en het gastvrije personeel beantwoordt je vraag.

Tip van de chef

Wij hebben aan de chef gevraagd wat het aller-aller-allerlekkerste is bij Lokaal Zeven. Waarop Michael Cornelia zei ‘Alles op de menukaart!’ Nee maar als je écht moet kiezen wat zou jij bestellen? ‘Nou dan zou ik zeker beginnen met de burrata met aardbeiensalsa. Die is heerlijk! Voor het hoofdgerecht zou ik gaan voor de red snapper. En als nagerecht zou ik de melon passiegeade kiezen. Ik ben echt dol op passievrucht! Ook het drie gangen keuze menu is een echte aanrader. Super lekker en perfect op elkaar afgestemd. Genieten!’

Over Lokaal Zeven

Hoe Lokaal Zeven is ontstaan? Michael Cornelia is geboren op het prachtige eiland Curaçao en hielp daar vroeger zijn moeder mee in de keuken. Van haar heeft hij alles geleerd. Soms was zijn moeder best streng maar hij is blij dat hij zoveel van haar heeft meegekregen. Toen wist hij het al. Hij wilde een eigen horecaplek die enorm gezellig is. Nou, dat is gelukt! Een plek waar iedereen welkom is en die liefde voor horeca uitstraalt. Na goede scholing en zijn ontdekkingsreis door de horeca had hij genoeg ervaring opgebouwd. Zo is Lokaal Zeven begonnen. Het is gezellig en ze leggen de gasten hier echt in de watten. Eigenaren Michael & Marie-José Cornelia zijn enorm trots op hun horecaplek in Tilburg. Geef ze eens ongelijk!