Site logo
Beschrijving

Ontdek de Nostalgische Sfeer van Lokaal Zeven in Tilburg

Stap Binnen in het Klaslokaal van Weleer

Welkom bij Lokaal Zeven, gelegen in het bruisende hart van Tilburg aan het Pieter Vreedeplein. Zodra je binnenkomt, word je omarmd door de nostalgische sfeer van een authentiek klaslokaal. Van schoolbordjes tot wereldbollen en oude prenten, elk detail ademt de charme van vervlogen tijden. Of het nu zonnig is en je geniet op het sfeervolle terras, of het weer vraagt om gezelligheid binnen, bij Lokaal Zeven voel je je direct thuis.

Tijd om te genieten

Neem de tijd om te genieten van al het moois dat Lokaal Zeven te bieden heeft. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een smaakvol diner, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, dit is de plek waar culinair genot samengaat met een unieke ambiance. Ook voor een divers assortiment aan dranken ben je bij Lokaal Zeven aan het juiste adres.

Borrelen in stijl

Voor de borrelliefhebbers heeft Lokaal Zeven een uitgebreide borrelkaart met goed gevulde borrelplateaus en diverse smaakvolle hapjes. Combineer deze lekkernijen met een speciaal biertje of een uitstekend glas wijn voor de ultieme borrelervaring. Of je nu de dag wilt afsluiten met collega's of gewoon even wilt ontspannen, Lokaal Zeven biedt de ideale setting.

Speciale gelegenheden

Of het nu gaat om een feestje, zakelijke bijeenkomst, of een speciaal diner, bij Lokaal Zeven is vrijwel alles mogelijk. Heb je specifieke wensen? Neem gerust contact op met het team van Lokaal Zeven, zij staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de unieke combinatie van historische ambiance, heerlijk eten, en gezelligheid bij Lokaal Zeven in Tilburg. Laat je verrassen en beleef een memorabele tijd in dit bijzondere klaslokaal

Locatie
Open
Open hours today: 11:00 - 22:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  10:00 - 18:00

 • Wednesday

  10:00 - 22:00

 • Thursday

  10:00 - 22:00

 • Friday

  10:00 - 22:00

 • Saturday

  10:00 - 22:00

 • Sunday

  11:00 - 22:00

 • 26/05/2024 21:12 local time

Sociale Netwerken
 • Sander Oord
  15/09/2023 at 10:55

  🫶

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

Add a review

You May Also Be Interested In