Check de gaafste attracties van de Tilburgse Kermis

attracties van de Tilburgse Kermis, een hoge toren die draait

Dit zijn DE vetste attracties van de Tilburgse kermis die je niet wilt missen! Nog heel even wachten en de kermis gaat van start. Daarom hebben wij voor jou de vetste attracties op een rijtje gezet. Let’s go, go, go go!!! 

Airborne

De hoogste booster van de Tilburgse kermis 2022 is: De Airborne! De attractie staat bij het Piusplein. Hij is maar liefst 65 meter hoog en haalt snelheden van 120 kilometer per uur. Woehoe! Met een kracht van 4,5 G krijg je een enorme adrenaline kick. De twee gondels in de booster hebben in totaal plek voor 32 adrenaline junkies. Alleen al het kijken naar de bloedstollende booster zorgt voor gierende zenuwen. Durf jij de spannendste en grootste booster op de Tilburgse kermis aan? 

Video afspelen

Zweefmolen

Voor de eerste keer op de Tilburgse kermis: zweefmolen Aeronaut! Vlieg hoog in de lucht in de gigantische zweefmolen. Passagiers worden met 70 kilometer per uur rondgedraaid. Bovenin heb je prachtig uitzicht op de schóónste stad van ut land; Tilburg! De attractie staat op de Burgemeester Brokxlaan. De Aeronaut is van kermisexploitant JM Hoefnagels. 

Video afspelen

Breakdance

Deze attractie ken je vast: de Breakdance. Deze staat ieder jaar weer op de Tilburgse kermis maar we kunnen er maar geen genoeg van krijgen! Het blijft een van de meest favoriete attracties van de kermisbezoekers. En dat is niet gek! Je draait alle kanten op en gaat zelfs soms ook nog over de kop! Dit jaar kan je de New York Dancer op de Burgemeester Brokxlaan vinden en de Breakdance No1 op het stadhuisplein. Je wordt in een ritje in deze attractie goed door elkaar geschud! Hoeveel rondjes kan jij achter elkaar in de Breakdance?

 

Video afspelen

Funzone / Fun house

Gieren van het lachen! Dat is wat je kan verwachten zodra je een Fun house op de kermis betreed. Zoals de naam al zegt het is een en al plezier! Door een draaiende tol lopen, op een bewegende trap bijna misstappen. Deze attractie is ook superleuk voor kinderen. Pokerface in de Fun house? Onmogelijk! Alleen al het kijken naar de mensen in de Fun house zorgt voor plezier. Dit jaar vind je het Fun house Fire department op de heuvelring en het Fun house Heroes City XXL op de Paleisring.

Video afspelen

Propeller

De Propeller moet je als waaghals proberen. Het is een van de spannendste blikvangers van de Tilburgse kermis. Hij is maar liefst 40 meter hoog, woehoe! Je gaat over de kop, vliegt de lucht in en valt naar beneden. De attractie staat op de heuvel op de Tilburgse kermis.

Video afspelen