Site logo

Tag: Eten en Drinken

Bekijk hier nieuwsberichten met te Tag: Eten en Drinken en die je op soeq.nl kan vinden

nov 01
Bezoek Tilburg

In de schaduw van zijn industriële verleden schittert Tilburg nu als een van de meest bruisende steden van Nederland. Deze transformatie heeft geleid tot een overvloed aan culturele, culinaire en recreatieve hotspots die wachten om ontdekt te worden. Van de levendige Spoorzone tot de serene Piushaven, Tilburg biedt een unieke mix van het oude en […]

okt 01
Tilburg online: wat zoekt de stad?

De digitale voetafdruk van een stad kan veel onthullen over haar inwoners: hun interesses, behoeften en actuele zorgen. Door de meest uitgevoerde zoekopdrachten van Tilburg te analyseren, kunnen we waardevolle inzichten verkrijgen die lokale ondernemers kunnen gebruiken om hun diensten en producten te optimaliseren.

aug 21
Tips voor een vakantie in Tilburg

Ben jij net als zovelen, helemaal verknocht aan het zuiden van Nederland? Dan is Tilburg een stad waar je absoluut naartoe moet deze vakantie. Of je nu kiest voor een dag, een weekend of gewoon een complete vakantie, je zult je er alles behalve vervelen.

mei 23
Zo handig is een goede rugzak tijdens een dagje Tilburg

Tilburg is een bruisende stad vol cultuur, geschiedenis en allerlei andere bezienswaardigheden. Of je nu in Tilburg woont of de stad als toerist bezoekt, een dagje in Tilburg kan behoorlijk intensief zijn. Het is daarom wel prettig dat je af en toe even ergens rustig kunt gaan zitten om bij te komen. Daarnaast is het […]

feb 17
‘Kwosse begosse’: Dit moet je weten over carnaval in Kruikenstad

Je bent aan het studeren in Tilburg, of je bent voor de liefde naar Tilburg verhuisd en ineens kom je in aanmerking met Carnaval in Kruikenstad. We willen je graag subtiel attenderen op alles wat je moet weten over het drinken, de rare taal, wanneer en waar je zeker bij moet zijn, de kostuums, het feesten en ach, ook een beetje de geschiedenis achter het Carnaval in Kruikenstad.

feb 16
Zorgen over opvang van Oekraïners in Tilburg: ‘Crisis? Ik heb niks te maken met crisis’

Zo’n vijfentwintig buurtbewoners hebben zich in het Stadskantoor verzameld voor de bijeenkomst. Rond 19.00 uur neemt wethouder Yusuf Çelik het woord. Vijf minuten na aanvang komt de handhaving aan: de laatste aanwezigen zijn binnen. Overlast en privacyAls de presentatie van de gemeente begint, worden al vrij snel de grootste zorgen duidelijk. ‘’Er is al zoveel […]

dec 31
Nieuwe horecazaken in Tilburg

Wil je een lekker hapje eten bij een nieuwe restaurants in Tilburg? Even een keer iets anders proberen dan je vaste stekkie in de stad waar je al zo vaak at. Misschien ontdek je wel een nieuw lievelingsrestaurant dat jouw hart wint. Vriendelijk personeel, een fijne sfeer en uiteraard; lekker eten. Dat is hét recept voor een goed restaurant. Eentje waar je urenlang tafelt met je partner, vrienden of familie. We zijn in Tilburg weer een aantal restaurants, lunchrooms, koffiezaken en frietzaken rijker, en die moet je als echte bourgondiër natuurlijk…

dec 04
Oliebollen zaken van Tilburg

Een smeuïg bolleke, gefrituurd met een krokant bruin jasje en een zoet vleugje poedersuiker er bovenop. Hmmm, ‘de oliebol’.

okt 28
De 7 lekkerste broodjeszaken in Tilburg voor bezorgen of afhalen

Druk aan het werk op kantoor, klussen in huis of hard aan het studeren? Dan verdien je wel een lekkere beloning. Bijvoorbeeld een rijk gevuld broodje voor de lunch. Je moet jezelf zo nu en dan even kietelen? Wij hebben hier de lekkerste broodjeszaken van Tilburg waar jij een lekkere lunch kan bestellen.

okt 14
Monkey Town Tilburg

Monkey Town Tilburg is hét indoor speelparadijs waar kinderen de tijd van hun leven hebben. Het is veilig, overdekt en biedt enorm veel speelplezier.

okt 07
Wandelen in Tilburg

In Tilburg heb je genoeg prachtige natuurgebieden waar jij kan wandelen. Sluit het af op een terrasje met een lekkere knabbel en een drankje. ’Dit moeten we écht vaker doen!’ In Tilburg heb je genoeg prachtige natuurgebieden waar jij kan wandelen.

sep 30
De beste flitsbezorgers in Tilburg

Je bent thuis lasagne aan het maken en ontdekt dat je geen kaas meer in huis hebt. Shit! Geen probleem want tegenwoordig zijn er flitsbezorgers. Fieuw! Met één druk op de knop heb je binnen enkele minuten je boodschappen in huis. Ideaal. Maar welke bezorgdiensten zijn er nu allemaal beschikbaar in Tilburg? En wat zijn de verschillen? Wij hebben het hier onder elkaar gezet.

jul 28
Een dag op pad in Tilburg

Een stad die het net even anders doet. Dit merk je als je door Tilburg wandelt. Van knusse straatjes tot bruisende pleinen en plekjes waarvoor je even om het hoekje om moet kijken. Bewoner of bezoeker: Tilburg zit vol verrassingen. Ga mee op pad door Tilburg.

jul 20
Smullen bij Lokaal zeven

Met alleen een zuurstok en een suikerspin houd je het niet de hele dag vol op de Tilburgse kermis. Tijd voor een écht lekker gerecht. Bij Lokaal Zeven op het Pieter Vreedeplein zit je midden op de kermis, kun je heerlijk dineren en genieten van de topsfeer.

jul 01
De 7 leukste picknick plekjes in Tilburg

Yes we kunnen naar buiten! Je hoort de vogeltjes fluiten, je hebt heerlijke hapjes mee, en geniet van het zonnetje. Heerlijk!  En het mooiste van alles, het kost geen fluit!