Site logo
Vacature

UX/UI Designer

Vacaturedatum
10/06/2022
Categorie(ën)
Stad/Dorp
Stadsdeel
Vacaturetekst

SOEQ wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken. Heb je affiniteit met Tilburg en wil jij jouw talenten in kunnen zetten in een innovatieve, digital-minded omgeving, met creatieve collega's? Lees dan verder!

Wij zoeken een UX/UI Designer (8 tot 32 uur per week)

Wij willen ons platform verder laten groeien, daarom zijn wij op zoek naar een UX/UI Designer voor 8 tot 32 uur per week. Het team bestaat momenteel uit 5 enthousiaste mensen die de website SOEQ.nl er op het allerbest uit laten zien.

Wat ga je doen?

Als UX/UI Designer bij SOEQ ontwerp je onze digitale producten. Samen met ons team ontwikkel je tools en websites die wij gebruiken om niet alleen ons publiek te bereiken, maar ze vooral ook te betrekken en de interactie aan te gaan. Als onderdeel van het scrum team werk je nauw samen met alle disciplines die elkaar inspireren en versterken.

Je bent betrokken bij verschillende fases van het ontwerpproces. Je werkt wireframes, user journeys en (klikbare) prototypes uit en levert de designs aan waar onze frontenders mee aan de slag gaan. Tijdens deze stappen valideer je de ontwerpkeuzes met behulp van bijvoorbeeld gebruikersonderzoek, A/B tests of reviews bij stakeholders.

Als designer verbeter je voortdurend onze website en nog te bouwen app en zoek je samen met je collega's naar manieren om blijvend waarde toe te voegen. Dat kan door features te ontwikkelen voor onze gebruikers, maar ook door de website makkelijker in gebruik of toegankelijker te maken.

Wie ben jij?

Je bent een creatieve, ondernemende professional met een liefde voor het ontwerpen van digitale producten. Je weet wat er nodig is om een design vraagstuk van probleemstelling en high level concept tot praktisch en goed converterend ontwerp te krijgen. Je voelt je comfortabel binnen een complex stakeholderdomein en weet anderen mee te nemen en te enthousiasmeren voor je ideeën.

Daarnaast beschik je over de volgende ervaring:

 • HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding;
 • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring als designer (bijv. UX/UI, Product of Interaction);
 • Je bent bekend met marktconforme designtools zoals Figma en InVision;
 • Het uitproberen van nieuwe technieken en verbeteren van je workflow doe je van nature;
 • Je hebt ervaring met het werken in een agile omgeving en je weet de continue feedbackloop zowel met de eindgebruiker als binnen het werkproces van je team goed in te zetten.

Wat bieden we?

Een gevarieerde baan binnen een bevlogen en informeel team. We organiseren vanuit de afdeling hackathons en vrijeruimtedagen. Hier krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen, nieuwe ideeën/technieken te verkennen en waar mogelijk direct toe te passen in onze projecten.

En verder:

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en werkervaring, minimaal €2.731,- en maximaal €4.166,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid deels remote te werken;
 • Een dynamische en veelzijdige werkomgeving;
 • Hardware en OS naar keuze.

Ben je geïnteresseerd?

SOEQ stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan direct en stuur ons je motivatiebrief, portfolio en CV uiterlijk 13 juli 2022 via [email protected]. Geef in je portfolio ook aan wat je rol is geweest op het gebied van UX en UI.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Sander Oord, via [email protected].

Let op! We communiceren in het Nederlands en daarom is begrip van de Nederlandse taal een vereiste.

Locatie
 • No comments yet.
 • Add a review