Site logo
Vacature

Kapper / hairstylist (m/v)

Vacaturedatum
10/06/2022
Categorie(ën)
Stad/Dorp
Vacaturetekst

Heb jij minimaal 3 jaar salon-ervaring Dan zijn we op zoek naar jou! Different Hair Skin Body is op zoek naar een kapper / hairstylist (m/v) die de ambitie heeft om in een hoger segment te willen werken en toe te zijn aan een carrière-boost!

Wat we zoeken

  • We zoeken getalenteerde haarstylisten die over uitstekende basis vakkennis vaardigheden beschikken;
  • je hebt de opleiding allround hairstylist met succes afgerond en bent 21 jaar of ouder;
  • je hebt een prettige en flexibele persoonlijkheid waardoor je goed functioneert binnen een team;
  • je hebt affiniteit met natuurlijke haarverzorging;
  • je bent in staat om op vriendelijke, efficiënte, gastvrije en persoonlijke wijze service te verlenen aan onze gasten.

Wat we bieden

We bieden je een afwisselende functie in één van de meest toonaangevende salons van Nederland. Als Haarstylist maak je onderdeel uit van het Different Hair Skin Body talent-programma en volg je een op maat gemaakt educatie kalender. Hierin krijg je de mogelijkheid om zowel intern als extern trainingen te volgen en jezelf volop te ontwikkelen en je creativiteit verder te ontplooien. Je komt te werken in een team van gelijkgestemden, stuk voor stuk collega’s die met elkaar een topprestatie willen neerzetten.

Over Different Hair Skin Body

Zodra je binnenloopt bij Different Hair Skin Body start er een ultieme en unieke all-in-one beauty experience voor zowel de gast als de werknemer. Een unieke werkplek waar gewerkt wordt met een ruime planning, de meest natuurlijke producten van Aveda en waar met zorg gekeken wordt naar de beste versie van de gast. Uiterlijke schoonheid wordt hier van binnenuit onderstreept. Je bent meer dan een kapper alleen, je bent een persoonlijk adviseur en stelt met je gast een behandelplan samen om het gewenste resultaat te gaan bereiken.

Skills

Als kapper / haarstylist (m/v) sta je op het punt je carrière naar een volgend niveau te tillen. Je wilt meer, je wilt jezelf ontwikkelen en staat open om te leren. Klantbeleving staat bij jou centraal. Jij bent een ware gastvrouw/man voor onze gasten en weet hen op hun wenken te bedienen. Vaktechnisch beheers je alle basisvaardigheden. Je wilt in je functie doorgroeien en je bent bereid interne en externe trainingen te volgen. Je bent bereid jezelf tot het uiterste te brengen om vanuit daar weer een stap te kunnen maken.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar [email protected] onder vermelding van ‘VKS22’.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Onbepaalde Tijd

Locatie
  • No comments yet.
  • Add a review