Site logo
Vacature

Management Trainee bij McDonald's Tilburg Centrum

Vacaturedatum
16/03/2022
Categorie(ën)
Stad/Dorp
Stadsdeel
Vacaturetekst

Werken bij McDonald’s Tilburg Centrum betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s Tilburg Centrum! Wist je dat jij jezelf bij ons ook heel goed kan ontwikkelen op managementgebied? Als Management Trainee leren wij jou om leiding te geven aan ons enthousiaste team zodat zij elke dag onze gasten weer kunnen verrassen met de allerbeste service. Ondertussen stel je een opleidingsplan tot Floormanager op.

Als Management Trainee bij McDonald’s Tilburg Centrum houd jij altijd het overzicht. Centraal in je functie staat natuurlijk het McDonald’s restaurant in Tilburg. Jij kent alle ins-en-outs, weet precies hoe je jouw medewerkers het beste inplant en hoe je het restaurant netjes houdt. En de administratie na je shift? Die heb jij natuurlijk helemaal op orde. Gasten komen graag in jouw Tilburgse restaurant omdat ze er altijd good times beleven.

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Management Trainee ontwikkel je jezelf aan de hand van zelfstudie en trainingen tot Floormanager. Zo kan je uiteindelijk zelfs doorgroeien tot Business Trainee, Assistent Manager of Restaurant Manager!

INGREDIËNTEN VAN DEZE JOB

We vinden het belangrijk dat iedereen bij McDonald’s zichzelf kan zijn. Als Management Trainee is het dan ook belangrijk om jouw crew opbouwend te coachen, maar ook verbeterpunten aan te dragen. Door de leiding te nemen en goed te delegeren, spot je talent en ontwikkel je dat. Je kan snel schakelen, houdt overzicht en durft beslissingen te nemen.

Ook is het belangrijk dat jij je goed voelt op je werkplek. Je geeft graag het goede voorbeeld en kan ook door de ogen van onze gasten kijken. Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Leidinggevende ervaring in de Hospitality of Retail sector is prettig, maar wij kunnen jou die skills natuurlijk ook leren.

OVER HET RESTAURANT

Ons restaurant is gelegen in het bruisende centrum van Tilburg, met zijn vele evenementen zoals de Tilburgse kermis is er altijd voldoende te beleven. Ons team bestaat momenteel uit ongeveer 80 medewerkers. De goede sfeer, het hechte team en de balans tussen gezelligheid, flexibiliteit en de afwisselende werkzaamheden zijn kenmerkend voor ons restaurant.

Soort dienstverband: Fulltime / Parttime

Werkschema: Flexibel werkrooster / Vast werkrooster

Solliciteren: Management Trainee (werkenbijmcdonalds.nl)

Open
Open 24h today Toggle weekly schedule
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  Open 24h

 • Wednesday

  Open 24h

 • Thursday

  Open 24h

 • Friday

  Open 24h

 • Saturday

  Open 24h

 • Sunday

  Open 24h

 • 24/04/2024 00:49 local time

Locatie
 • McDonald's, Piusplein 75, Tilburg, North Brabant 5038 WP, Netherlands

 • No comments yet.
 • Add a review