Site logo
Vacature

Zelfstandig werkend kok bij Lokaal Zeven

Vacaturedatum
28/06/2023
Salaris (vanaf)

2200.00

Functiegroep

Horeca

Opleidingsniveau

MBO

Soort dienstverband

Fulltime, Parttime

Ervaringsvereisten

Minimaal 1 jaar

Prestatiebeloning

Verloning conform Horeca cao

Branche

Horeca

Beroepscategorie

Kok

Kwalificaties

Werkt volgens HACCP

Verantwoordelijkheden

Bereidt je creatieve gerechten volgens de hoogste culinaire standaarden

Vaardigheden

MBO niveau 4, HBO werk- en denkniveau, Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken, Creativiteit en originele ideeën

Speciale verbintenissen

Een prachtig keukenteam om deel van uit te maken

Categorie(ën)
Stad/Dorp
Stadsdeel
Vacaturetekst

Ben jij een zelfstandig werkend kok? Gepassioneerd en ervaren in je werk? Hecht jij veel waarde aan kwaliteit en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Dan heeft Lokaal Zeven, een gezellig eetcafé in het hart van Tilburg, de perfecte baan voor jou!

Bij Lokaal Zeven kom je terecht in een levendige en veeleisende culinaire omgeving. Het eetcafé, gelegen aan het bruisende Pieter Vreedeplein, is geliefd om haar kwaliteit en service. Met zowel een zaal voor feestelijke bijeenkomsten als een groot, gezellig terras in de zomer, biedt Lokaal Zeven gasten een authentieke en gemoedelijke ervaring.

Als Zelfstandig Werkend Kok bij Lokaal Zeven:

• Bereid je creatieve gerechten volgens de hoogste culinaire standaarden;
• Werk je binnen een dynamisch, professioneel keukenteam;
• Ben je verantwoordelijk voor het behouden van een ordelijke en overzichtelijke werkomgeving;
• Draag je proactief bij aan de ontwikkeling van het menu en de eetervaring van de gasten.

De ideale kandidaat beschikt over:
• Een MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau;
• Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken en werkt volgens HACCP;
• Creativiteit en originele ideeën;
• Ordelijkheid en het vermogen om overzichtelijk te werken, ook bij overdracht van werkzaamheden;
• Het vermogen om rustig en doelgericht te blijven werken, zelfs onder hoge werkdruk;
• Veerkracht en het vermogen om snel te herstellen na tegenslag of teleurstelling.

Lokaal Zeven biedt:
• Verloning boven Horeca cao € 2.200,-
• Een contract van 38 uur per week. (parttime bespreekbaar)
• Een unieke werklocatie in hartje centrum
• Diverse trainingen die worden vergoed
• Altijd 1 dag in het weekend vrij
• Flexibel werkrooster
• Gezellig Team

Geïnteresseerd? Bezoek lokaalzeven.nl voor meer informatie en stuur een CV en motivatiebrief naar [email protected] ter attentie van Michael.

Lokaal Zeven heet jou van harte welkom in het hart van hun keuken! Mis deze kans niet en solliciteer vandaag nog!

Open
Open hours today: 10:00 - 22:00 Toggle weekly schedule
  • Monday

    10:00 - 18:00

  • Tuesday

    10:00 - 18:00

  • Wednesday

    10:00 - 18:00

  • Thursday

    10:00 - 22:00

  • Friday

    10:00 - 22:00

  • Saturday

    10:00 - 22:00

  • Sunday

    11:00 - 22:00

  • 27/04/2024 12:08 local time

Locatie
  • Sander Oord
    28/06/2023 at 21:03

    Toffe werkplek!

    Jouw Mening

    Klantvriendelijkheid

    Prijs

    Bereikbaarheid

    Snelheid/Levertijd

    Kwaliteit

    Informatieverstrekking

    Afspraken nakomen

    Communicatie

    Kennis/Vakmanschap

    Professionaliteit medewerkers

    Werknemersbeoordeling

Add a review