Site logo
Beschrijving

Ontdek Mitra Slijterij Berrie Peek: De Gezelligste Drankenspeciaalzaak in Tilburg

Een ruim assortiment voor de drankenliefhebber

Welkom bij Mitra Slijterij Berrie Peek, gelegen aan de Schouwburgring in Tilburg. Ontdek de gezelligste drankenspeciaalzaak van Tilburg, waar passie voor dranken en persoonlijke service samenkomen. Met een indrukwekkend assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft, behoort Mitra Slijterij tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland.

Speciaalbieren, sublieme wijnen en meer

Of je nu op zoek bent naar een uniek speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een heerlijke cognac, bij Mitra Slijterij ben je aan het juiste adres. Ons assortiment biedt een scala aan keuzemogelijkheden voor elke smaak en gelegenheid. Onze professionals staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geschenken voor elke gelegenheid

Op zoek naar een speciaal cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar? Mitra Slijterij heeft de leukste cadeaus die met zorg worden samengesteld. We maken er een verrassend geschenk van dat niet alleen leuk is om te geven, maar ook om te ontvangen. Laat je inspireren door onze geschenkideeën en maak elke gelegenheid extra bijzonder.

Complete aankleding voor feesten en partijen

Organiseer je een feest of partij? Bij Mitra Slijterij vind je niet alleen de beste dranken, maar ook alles voor de complete aankleding. Van tafels en barren tot taps, koelkasten en biertafels – wij hebben alles om jouw evenement tot een succes te maken. Ontdek ons verhuuraanbod op www.huureentapje.nl en geniet zorgeloos van je feest.

Proeverijen en nieuwtjes op social media

Mis geen enkel nieuwtje en blijf op de hoogte van onze heerlijke proeverijen door onze Facebookpagina goed in de gaten te houden. Ontdek nieuwe smaken en deel jouw ervaringen met medeliefhebbers. Volg ook onze Instagram-pagina voor inspiratie en updates.

Bezoek onze winkels in Tilburg en Berkel-Enschot

We verwelkomen je graag in een van onze winkels. In Tilburg vind je ons op Westermarkt, Besterplein, Aabe fabriek en Schouwburgring. In Berkel-Enschot zijn we gevestigd op winkelcentrum Koningsoord. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via sociale media of kom langs in de winkel. Tot ziens bij Mitra Slijterij Berrie Peek, waar de liefde voor dranken en persoonlijke service centraal staat.

Locatie
Open
Open hours today: 10:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  13:00 - 18:00

 • Tuesday

  10:00 - 18:00

 • Wednesday

  10:00 - 18:00

 • Thursday

  10:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 18:00

 • Sunday

  12:00 - 17:00

 • 05/03/2024 11:31 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In