Site logo
Beschrijving

Ontdek het Ambacht bij Meesterbakker van Iersel op Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg

Welkom bij Meesterbakker van Iersel, waar ambacht en passie voor brood en banket samenkomen. Gelegen op Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg, nodigen wij je uit om onze winkel te bezoeken en te genieten van een breed assortiment heerlijke producten. Maar bij Meesterbakker van Iersel gaat het verder dan alleen lekker brood en gebak. Onze medewerkers staan klaar om je te voorzien van informatie en inspiratie op het gebied van brood, allergieën, diëten en meer.

Een bakkersicoon sinds 1946

Meesterbakker van Iersel is geen doorsnee bakkerij; het is een icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket in 1946, heeft zich ontwikkeld tot een indrukwekkend netwerk van 14 winkelvestigingen. Naast onze winkels leveren we ook aan bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio. Het familiebedrijf heeft de afgelopen decennia een opmerkelijke groei doorgemaakt, maar de ambachtelijke bereiding staat nog altijd centraal.

Traditioneel ambacht gecombineerd met moderniteit

Ondanks onze groei blijven we trouw aan ambachtelijke bereidingswijzen. In onze bakkerij staat kwaliteit en voedselveiligheid voorop, en we voldoen aan de nieuwste eisen en regelgevingen. Moderniteit ontmoet traditie in onze bakkerij, met als bijzonder voorbeeld de Smickle worstenbrood ruimte, waar producten op moderne wijze worden geproduceerd en gekoeld.

Lid van de Meesterbakkers: Vernieuwing en kwaliteit

In 2005 sloten we ons aan bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep van ambachtelijke bakkers die net als wij de nadruk leggen op service en kwaliteit. Deze stap leidde tot een complete vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij in de regio voldoet aan de hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Groeiend met behoud van traditie

Meesterbakker van Iersel heeft haar kwalitatieve en ambachtelijke karakter weten te behouden, ondanks de opmerkelijke groei van de afgelopen decennia. Met vestigingen in onder andere Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout blijven we trouw aan onze roots. Mieke van Iersel, sinds 2010 aan het roer, leidt met passie een team van meer dan 100 medewerkers met als duidelijke visie: blijven groeien en het ambachtelijke erfgoed van Meesterbakker van Iersel voortzetten in de regio Tilburg.

Overheerlijk brood en gebak

Naast ons ambachtelijke karakter biedt Meesterbakker van Iersel ook overheerlijk brood en gebak. Kom langs in een van onze winkels en laat je inspireren door ons assortiment. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw smaak, dieet of speciale gelegenheid. Tot snel bij Meesterbakker van Iersel op Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg!

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:25 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In