Site logo
Beschrijving

Welkom bij Meesterbakker van Iersel Dalempromenade op Winkelcentrum de Valei in Tilburg

Bij Meesterbakker van Iersel ben je niet alleen welkom voor een uitgebreid assortiment brood en banket, maar ook voor deskundig advies en inspiratie. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu gaat om verschillende broodsoorten, allergieën, diëten, of het vinden van het perfecte brood voor jouw smaak. Bovendien delen we graag heerlijke broodrecepten voor bij de lunch of high tea. Kom gerust eens langs in een van onze gezellige winkels en ontdek de wereld van Meesterbakker van Iersel.

Een bakkersicoon sinds 1946

Meesterbakker van Iersel heeft zich sinds 1946 ontwikkeld tot een ware bakkersicoon. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, is nu uitgegroeid tot een indrukwekkend netwerk van 14 winkelvestigingen. Naast het bedienen van particulieren, leveren we ook aan diverse bedrijven, instellingen, en kinderdagverblijven in de regio. Ons familiebedrijf combineert traditionele bakmethodes met moderne faciliteiten, waarbij de ambachtelijke bereiding altijd centraal blijft staan.

Kwaliteit en traditie hand in hand

Ondanks de groei blijft ambachtelijke bereiding de kern van onze bakkerij. Meesterbakker van Iersel voldoet aan de nieuwste eisen en regelgevingen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Onze moderne bakkerij, inclusief de Smickle worstenbrood ruimte waar producten gekoeld worden geproduceerd, is een schitterend voorbeeld van deze toewijding.

Bij de Meesterbakkers sinds 2005

In 2005 sloten we ons aan bij de Meesterbakkers, een gerespecteerde groep ambachtelijke bakkers met focus op service en kwaliteit. Deze samenwerking resulteerde in een volledige vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij in de regio voldoet aan hedendaagse normen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Groeien met behoud van karakter

Met vestigingen in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout heeft Meesterbakker van Iersel in de laatste decennia een opmerkelijke groei doorgemaakt. Onder leiding van Mieke van Iersel sinds 2010, blijft het bedrijf trouw aan haar kwalitatieve en ambachtelijke karakter. Het team van meer dan 100 medewerkers zet de traditie voort met een duidelijke visie: blijven groeien en het ambachtelijke erfgoed van Meesterbakker van Iersel voortzetten in de regio Tilburg.

Ontdek onze overheerlijke brood en gebak

Naast het brede assortiment brood en banket ben je bij Meesterbakker van Iersel ook aan het juiste adres voor overheerlijk brood en gebak. Onze winkeldames staan klaar om je te voorzien van informatie, inspiratie en natuurlijk de lekkerste producten. Kom langs en proef de ambachtelijke kwaliteit van Meesterbakker van Iersel

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 25/07/2024 21:47 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In