Site logo
Beschrijving

Welkom bij Meesterbakker van Iersel op Winkelcentrum AaBe Fabriek in Tilburg

Ontdek de wereld van ambachtelijk brood en banket bij Meesterbakker van Iersel, gelegen op Winkelcentrum AaBe Fabriek in Tilburg. Onze winkels bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan heerlijk brood en gebak, maar ook een schat aan informatie en inspiratie. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

Een bakkersicoon sinds 1946

Meesterbakker van Iersel is sinds 1946 een begrip in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, groeide uit tot een indrukwekkend netwerk van 14 winkelvestigingen. Naast de verkoop in de winkels levert Meesterbakker van Iersel ook aan diverse bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio.

Ambachtelijke tradities in een modern jasje

Hoewel de onderneming in omvang is gegroeid, blijft de ambachtelijke bereiding het kloppende hart van de bakkerij. De toewijding aan kwaliteit en voedselveiligheid staat hoog in het vaandel. Hierbij worden traditionele bakmethodes gecombineerd met moderne faciliteiten. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Smickle worstenbrood ruimte, waar producten op gecontroleerde wijze worden geproduceerd.

Lid van de Meesterbakkers: Kwaliteit en service

In 2005 sloot Meesterbakker van Iersel zich aan bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep van ambachtelijke bakkers die eveneens de nadruk leggen op service en kwaliteit. Deze samenwerking leidde tot een volledige vernieuwing van de bedrijfsnaam en huisstijl. De moderne bakkerij voldoet aan de hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid, waardoor Meesterbakker van Iersel een parel is in de regio.

Groei met behoud van karakter

Hoewel het bedrijf de afgelopen decennia aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, heeft Meesterbakker van Iersel haar kwalitatieve en ambachtelijke karakter weten te behouden. Met vestigingen in onder andere Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout, blijft het bedrijf trouw aan haar tradities. Onder leiding van Mieke van Iersel, sinds 2010 aan het roer, streven zij naar voortdurende groei en het behoud van het ambachtelijke erfgoed in de regio Tilburg.

Ontdek onze heerlijke brood en gebak

Naast het brede assortiment aan brood en banket, kun je bij Meesterbakker van Iersel terecht voor overheerlijke broden en gebakjes. Laat je verrassen door de smaakvolle creaties en geniet van de ambachtelijke kwaliteit die Meesterbakker van Iersel te bieden heeft. Kom langs in een van onze winkels en laat ons je inspireren op het gebied van brood en banket. Wij heten je van harte welkom

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:52 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In