Site logo
Beschrijving

Welkom bij Meesterbakker van Iersel in Winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg

In de bruisende stad Tilburg, op Winkelcentrum Wagnerplein, nodigt Meesterbakker van Iersel je van harte uit om kennis te maken met hun ambachtelijke bakkerij. Of je nu op zoek bent naar een smaakvol brood, informatie over allergieën en diëten, of inspiratie voor een heerlijk broodrecept bij de lunch of high tea, de vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen. Ontdek de wereld van Meesterbakker van Iersel en laat je verwennen door een uitgebreid assortiment aan brood en banket.

Een Icoon in de Bakkerswereld sinds 1946

Meesterbakker van Iersel is sinds 1946 uitgegroeid tot een icoon in de bakkerswereld. Gestart als een familiebedrijf met een passie voor brood en banket, heeft het nu maar liefst 14 winkelvestigingen en voorziet het ook bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio van hun ambachtelijke producten.

Ondanks de groei blijft ambachtelijke bereiding de kern van hun bakkerij. Moderne faciliteiten combineren ze met traditionele bakmethodes, zoals te zien is in de indrukwekkende Smickle worstenbrood ruimte. Meesterbakker van Iersel staat voor kwaliteit, voedselveiligheid en toewijding aan het ambacht.

Meesterbakkers: Service en Kwaliteit

In 2005 sloot Meesterbakker van Iersel zich aan bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze stap resulteerde in een complete vernieuwing van naam en huisstijl. De moderne bakkerij voldoet aan de hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid, en is een parel in de regio.

Met Mieke van Iersel aan het roer sinds 2010, blijft het bedrijf trouw aan zijn kwalitatieve en ambachtelijke karakter. Haar visie is duidelijk: groeien en het ambachtelijke erfgoed van Meesterbakker van Iersel voortzetten in de regio Tilburg.

Meer dan Brood en Banket

Bij Meesterbakker van Iersel geniet je niet alleen van een breed assortiment brood en banket. De winkels bieden ook vers belegde broodjes en tosti's aan. Op zoek naar een cadeaupakket met ambachtelijke chutneys, olijfolie en jam? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres op het Wagenerplein. Bovendien herbergt deze locatie iets unieks - de Tostifabriek. Hier kun je genieten van heerlijke tosti's, vers belegde broodjes en verrukkelijke koffie. De Tostifabriek is dé plek voor de liefhebbers van smaakvolle en ambachtelijke lekkernijen.

Kortom, Meesterbakker van Iersel biedt meer dan alleen brood en gebak. Het is een ervaring die de rijke traditie van ambachtelijke bakkerijen combineert met eigentijdse smaken en service. Kom langs en laat je verwennen door de passie voor het bakkersvak bij Meesterbakker van Iersel op Winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg.

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:18 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In