Site logo
Beschrijving

Welkom bij Meesterbakker van Iersel in Udenhout

Bij Meesterbakker van Iersel ben je niet alleen welkom voor een uitgebreid assortiment aan heerlijk brood en banket, maar ook voor deskundig advies en inspiratie. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van informatie over verschillende broodsoorten, allergieën, diëten en smaakvoorkeuren. Of je nu op zoek bent naar het perfecte brood voor jouw smaak, een specifiek dieet volgt, of inspiratie zoekt voor een lunch of high tea, wij helpen je graag. Kom gezellig langs in een van onze winkels en laat je verrassen!

Ambachtelijke traditie sinds 1946

Meesterbakker van Iersel heeft sinds 1946 een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot een icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, is nu een familiebedrijf met maar liefst 14 winkelvestigingen. Daarnaast leveren we ook aan diverse bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio.

Ondanks onze groei blijft ambachtelijke bereiding het kloppende hart van onze bakkerij. We combineren traditionele bakmethodes met moderne faciliteiten, waarbij kwaliteit en voedselveiligheid altijd voorop staan. Neem bijvoorbeeld onze Smickle worstenbrood ruimte, waar we producten op een gekoelde manier produceren.

Lid van de Meesterbakkers

In 2005 hebben we ons aangesloten bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers die, net als wij, de nadruk leggen op service en kwaliteit. Deze samenwerking resulteerde in een complete vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij is een parel in de regio, voldoet aan de hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid, en is een trotse vertegenwoordiger van het Meesterbakkersnetwerk.

Groei met behoud van traditie

Ondanks de opmerkelijke groei van de afgelopen decennia, heeft Meesterbakker van Iersel haar kwalitatieve en ambachtelijke karakter weten te behouden. Met vestigingen in onder andere Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout, blijven we trouw aan onze tradities. Mieke van Iersel leidt sinds 2010 het bedrijf, en samen met een team van meer dan 100 medewerkers streven we naar blijvende groei en het behoud van ons ambachtelijke erfgoed in de regio Tilburg.

Overheerlijk brood en gebak

Bij Meesterbakker van Iersel ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit en ambacht, maar ook van overheerlijk brood en gebak. Kom langs in een van onze winkels en ontdek het zelf

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:50 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In