Site logo
Beschrijving

Ontdek het Ambacht bij Meesterbakker van Iersel in Berkel-Enschot

Welkom bij Meesterbakker van Iersel, gevestigd in de sfeervolle Kerkstraat in Berkel-Enschot. Onze bakkerij is niet zomaar een plek waar je brood en banket kunt kopen; het is een ware beleving van ambacht en passie voor bakken. Ontdek hier wat onze winkels te bieden hebben.

Deskundig advies en inspiratie

Natuurlijk vind je in onze winkels een uitgebreid assortiment aan overheerlijk brood en verrukkelijk banket. Wat Meesterbakker van Iersel echter uniek maakt, is de persoonlijke benadering van onze winkeldames. Ze staan niet alleen klaar om je te helpen bij je keuze, maar ook om je te voorzien van informatie en inspiratie. Heb je vragen over verschillende broodsoorten, allergieën, of ben je op zoek naar een brood dat perfect aansluit bij jouw smaak? Onze toegewijde medewerkers helpen je graag verder. Ook voor smakelijke broodrecepten voor de lunch of high tea kun je bij ons terecht.

Een Icoon in de bakkerswereld sinds 1946

Meesterbakker van Iersel heeft zich sinds 1946 ontwikkeld tot een waar icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, is nu uitgegroeid tot een indrukwekkend netwerk van 14 winkelvestigingen. Daarnaast leveren we ook aan diverse bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio.

Ambachtelijke traditie in moderne faciliteiten

Ondanks onze groei blijft de ambachtelijke bereiding centraal staan in onze bakkerij. We combineren traditionele bakmethodes met moderne faciliteiten, zoals te zien is in onze Smickle worstenbrood ruimte waar producten gekoeld worden geproduceerd. Meesterbakker van Iersel staat garant voor kwaliteit en voedselveiligheid, wat blijkt uit onze naleving van de nieuwste eisen en regelgevingen.

Lid van De Meesterbakkers

In 2005 sloten we ons aan bij De Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers met een focus op service en kwaliteit. Deze toetreding leidde tot een complete vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij is een parel in de regio, die voldoet aan de hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Groei met behoud van traditie

Met vestigingen in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout en meer, heeft Meesterbakker van Iersel een opmerkelijke groei doorgemaakt. Toch hebben we ons kwalitatieve en ambachtelijke karakter weten te behouden. Onder leiding van Mieke van Iersel, sinds 2010 aan het roer, streven we ernaar om te blijven groeien en het ambachtelijke erfgoed van Meesterbakker van Iersel voort te zetten in de regio Tilburg.

Geniet van onze heerlijke broden en gebak

Naast de persoonlijke service en ambachtelijke traditie biedt Meesterbakker van Iersel ook overheerlijke broden en gebak. Kom langs in een van onze winkels en laat je verwennen door de geur en smaak van versgebakken lekkernijen. We heten je van harte welkom in onze bakkerij in Berkel-Enschot!

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:37 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In