Site logo
Beschrijving

Ontdek het Ambacht bij Meesterbakker van Iersel in Tilburg

Welkom bij Meesterbakker van Iersel, gevestigd aan de Bredaseweg in Tilburg. Stap binnen in een wereld waar ambacht, kwaliteit en service centraal staan. Onze winkels bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan brood en banket, maar ook een bron van informatie en inspiratie. Onze toegewijde medewerker staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van handige tips.

Een rijke traditie sinds 1946

Sinds 1946 heeft Meesterbakker van Iersel zich ontwikkeld tot een icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, groeide uit tot een familiebedrijf met maar liefst 14 winkelvestigingen. Naast onze winkels leveren wij ook aan diverse bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio.

Ondanks onze groei blijft ambachtelijke bereiding de kern van onze bakkerij. Onze toewijding aan kwaliteit en voedselveiligheid is onveranderd gebleven. Modern en traditioneel komen samen in onze bakkerij, waar we de nieuwste eisen en regelgevingen combineren met traditionele bakmethodes. Een prachtig voorbeeld hiervan is onze Smickle worstenbrood ruimte, waar producten gekoeld worden geproduceerd.

Meesterbakkers: Samen sterker

In 2005 sloten we ons aan bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers die, net als wij, de nadruk leggen op service en kwaliteit. Deze stap leidde tot een complete vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij is een regionale parel die voldoet aan de hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Onder leiding van Mieke van Iersel, die sinds 2010 het roer heeft overgenomen, behouden we ons kwalitatieve en ambachtelijke karakter. Met meer dan 100 medewerkers zetten we de traditie voort met een duidelijke visie: blijven groeien en het ambachtelijke erfgoed van Meesterbakker van Iersel voortzetten in de regio Tilburg.

Proef de passie bij Meesterbakker van Iersel

Bij Meesterbakker van Iersel vind je niet alleen een ruim assortiment aan brood en banket, maar ook een team van gepassioneerde medewerkers dat klaarstaat om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar specifieke broodsoorten, informatie over allergieën en diëten, of inspiratie voor een heerlijk broodrecept voor de lunch of high tea, wij zijn er voor jou. Kom gerust langs in een van onze winkels en ontdek de wereld van Meesterbakker van Iersel

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 13:21 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In