Site logo
Beschrijving

Ontdek de gezelligste drankenspeciaalzaak in Tilburg: Mitra Slijterij Berrie Peek op winkelcentrum AaBe Fabriek

Welkom bij Mitra Slijterij Berrie Peek, dé gezelligste drankenspeciaalzaak van Tilburg. Gelegen op Winkelcentrum AaBe Fabriek, biedt Mitra Slijterij een uitgebreid assortiment aan dranken en aanverwante producten. Als een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland streven wij ernaar om elke klant te voorzien van de perfecte drank voor elke gelegenheid.

Een overweldigend assortiment

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder speciaalbier, een verfijnde wijn, een krachtige borrel of een luxueuze cognac, bij Mitra Slijterij vind je precies wat je zoekt. Ons assortiment behoort tot de grootste van Nederland, en onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Cadeaus voor elke gelegenheid

Mitra Slijterij is niet alleen de plek voor dranken, maar ook voor unieke cadeaus. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, wij hebben de leukste geschenken. Onze professionals zorgen ervoor dat het cadeau niet alleen mooi is om te geven, maar ook om te ontvangen. Ontdek het plezier van het geven van bijzondere drankcadeaus.

Alles voor jouw feest of partij

Organiseer je een feest of partij? Bij Mitra Slijterij vind je niet alleen de beste dranken, maar ook alles voor de complete aankleding. Van tafels tot barren en taps, koelkasten en biertafels, wij hebben alles om jouw evenement tot een succes te maken. Verken onze verhuurmogelijkheden op www.huureentapje.nl.

Proeverijen en nieuwtjes

Blijf op de hoogte van heerlijke proeverijen en andere nieuwtjes door onze Facebookpagina goed in de gaten te houden. Bij Mitra Slijterij Berrie Peek draait het niet alleen om verkopen, maar ook om het delen van onze passie voor dranken en het bieden van persoonlijke service.

Winkels in Tilburg en Berkel-Enschot

Ontdek Mitra Slijterij Berrie Peek op verschillende locaties in Tilburg, waaronder Westermarkt, Besterplein, AaBe Fabriek en Schouwburgring. In Berkel-Enschot zijn we te vinden op winkelcentrum Koningsoord. Voor vragen en informatie zijn we bereikbaar via sociale media of kom langs in de winkel. Tot ziens bij Mitra Slijterij Berrie Peek, waar passie voor dranken en persoonlijke service samenkomen

Locatie
Open
Open hours today: 10:00 - 20:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 18:00

 • Tuesday

  10:00 - 18:00

 • Wednesday

  10:00 - 18:00

 • Thursday

  10:00 - 20:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 18:00

 • Sunday

  12:00 - 17:00

 • 29/02/2024 15:04 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In