Site logo
Beschrijving

Welkom bij Meesterbakker van Iersel op het Wilhelminapark in Tilburg

Bij Meesterbakker van Iersel ben je niet alleen welkom voor een uitgebreid assortiment aan heerlijk brood en banket, maar ook voor deskundig advies en inspiratie. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat om verschillende broodsoorten, allergieën, diëten, of het vinden van het perfecte brood dat aansluit bij jouw smaak. Daarnaast delen we graag smakelijke broodrecepten voor lunch of high tea. Kom gerust langs in een van onze gezellige winkels!

Ambachtelijke erfgoed sinds 1946

Meesterbakker van Iersel is sinds 1946 uitgegroeid tot een icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, heeft zich ontwikkeld tot een familiebedrijf met maar liefst 14 winkelvestigingen. Naast onze winkels leveren we ook aan diverse bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio.

Traditioneel ambacht in moderne faciliteiten

Ondanks onze groei blijft ambachtelijke bereiding centraal staan in onze bakkerij. De toewijding aan kwaliteit en voedselveiligheid heeft geleid tot het combineren van traditionele bakmethodes met moderne faciliteiten. Onze bakkerij voldoet aan de nieuwste eisen en regelgevingen. Ontdek bijvoorbeeld onze Smickle worstenbrood ruimte, waar producten gekoeld worden geproduceerd.

Lid van de Meesterbakkers: Focus op service en kwaliteit

In 2005 hebben we ons aangesloten bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers die net als wij de nadruk leggen op service en kwaliteit. Deze stap resulteerde in een complete vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij in de regio voldoet perfect aan hedendaagse eisen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Groei met behoud van karakter

Hoewel we de afgelopen decennia aanzienlijke groei hebben doorgemaakt, hebben we ons kwalitatieve en ambachtelijke karakter weten te behouden. Meesterbakker van Iersel, met vestigingen in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout, wordt nu geleid door Mieke van Iersel sinds 2010. Zij zet de traditie voort met een duidelijke visie: blijven groeien en het ambachtelijke erfgoed van Meesterbakker van Iersel voortzetten in de regio Tilburg.

Overheerlijk brood en gebak

Bij Meesterbakker van Iersel geniet je niet alleen van een breed assortiment brood en banket, maar ook van overheerlijke broodjes en gebakjes. Ontdek de smaak en ambachtelijke kwaliteit die onze bakkerij te bieden heeft. Kom langs en laat je inspireren door de geur en smaak van versgebakken lekkernijen

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:43 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In