Site logo
Beschrijving

Ontdek het Brood- en Banketassortiment Meesterbakker van Iersel op winkelcentrum Koningsoord

Welkom bij Meesterbakker van Iersel op winkelcentrum Koningsoord in Berkel-Enschot, dé plek waar ambacht en passie samenkomen. In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment brood en banket, bereid met liefde en vakmanschap. Laat je inspireren door de geur van versgebakken producten en ontdek de diverse smaken die wij te bieden hebben.

Persoonlijk advies van onze medewerkers

Bij Meesterbakker van Iersel staat service hoog in het vaandel. Onze vriendelijke medewerkers staan niet alleen klaar om je te bedienen, maar ook om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om verschillende broodsoorten, allergieën, diëten of simpelweg het vinden van het perfecte brood bij jouw smaak, wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Ook als je op zoek bent naar een heerlijk broodrecept voor een lunch of high tea, helpen onze medewerkers je met plezier verder. Kom langs en ontdek de passie achter onze producten.

Een bakkersfamilie met traditie

Meesterbakker van Iersel is sinds 1946 uitgegroeid tot een icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor brood en banket, heeft zich ontwikkeld tot een familiebedrijf met maar liefst 14 winkelvestigingen. Daarnaast leveren we met trots aan diverse bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio.

Ambachtelijke bereiding in moderne faciliteiten

Hoewel we in omvang zijn gegroeid, blijft de ambachtelijke bereiding centraal staan in onze bakkerij. We combineren traditionele bakmethodes met moderne faciliteiten, zoals de Smickle worstenbrood ruimte waar producten gekoeld worden geproduceerd. Dankzij onze toewijding aan kwaliteit en voedselveiligheid voldoen we aan de nieuwste eisen en regelgevingen.

Lid van de Meesterbakkers: Kwaliteit en service

In 2005 sloten we ons aan bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers met nadruk op service en kwaliteit. Deze stap resulteerde in een vernieuwde bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij is een regionale parel die voldoet aan hedendaagse hygiëne- en voedselveiligheidseisen.

Groei met behoud van traditie

Meesterbakker van Iersel heeft de afgelopen decennia een opmerkelijke groei doorgemaakt. Met vestigingen in onder andere Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Udenhout behouden we ons kwalitatieve en ambachtelijke karakter. Onder leiding van Mieke van Iersel, sinds 2010 aan het roer, blijven we groeien en koesteren we het ambachtelijke erfgoed in de regio Tilburg.

Overheerlijke brood- en gebakopties

Naast ons ruime assortiment brood en banket, bieden we bij Meesterbakker van Iersel ook overheerlijke opties voor brood en gebak. Ontdek de smaaksensatie en kwaliteit die onze producten kenmerken. Kom langs in een van onze winkels en laat je verrassen door de passie voor bakken bij Meesterbakker van Iersel

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 04:38 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In