Site logo
Beschrijving

Welkom bij Shoeby Men Heyhoef in Tilburg

Welkom bij Shoeby Men Heyhoef, gelegen op het bruisende winkelcentrum Heyhoef in Tilburg. Bij Shoeby Men staan we voor het omarmen van je ware zelf. We geloven dat ware vreugde ontstaat wanneer mensen zichzelf kunnen zijn, en het mooie is: we zijn allemaal uniek.

Eigenzinnige fashion, gemak en scherpe prijzen

Bij Shoeby Men begrijpen we waar het echt om draait: eigenzinnige fashion, maximaal winkelgemak en steevast scherp geprijsd. Onze collectie combineert de beste basics met de nieuwste fashiontrends, zodat je altijd in stijl kunt zijn.

Jouw personal shopper voor het perfecte Aavies

Soms heb je wat hulp nodig om te ontdekken wat het beste bij je past. Daarom introduceren we in elke Shoeby Men-winkel jouw eigen Shoeby stylist: Jouw Personal Shopper! Van kleuradvies tot het perfect combineren van lastige kledingstukken, jouw Personal Shopper kent jouw stijl en maakt het vinden van jouw unieke look gemakkelijker en leuker.

Inspiratie voor jouw eigen stijl

Jezelf kleden begint vaak bij inspiratie. Bij Shoeby Men verzamelen we wereldwijd ideeën over fashion en subculturen om jou te inspireren en te helpen bij het vinden van jouw eigen stijl. Ontdek wat on trend is en laat je inspireren door verschillende stijlrichtingen.

Trendy collecties en leuke events

Naast onze trendy mannencollectie organiseren we regelmatig leuke events in onze winkels. Ons personeel is altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends, en onze collectie wordt regelmatig vernieuwd. Met een ruime voorraad in diverse maten adviseren wij je graag bij het samenstellen van een prachtige outfit.

Accessoires om je look compleet te maken

Een goede outfit is niet compleet zonder de juiste accessoires. Bij Shoeby Men bieden we een uitgebreide selectie riemen, tassen en schoenen aan die perfect passen bij jouw stijl.

Klanttevredenheid en gastvrijheid

Onze toegewijde medewerkers weten precies wat bij jou past en streven naar tevreden klanten. Naast het verstrekken van deskundig advies en het waarborgen van kwaliteit, ben je altijd welkom voor een ontspannen moment met een kopje koffie en een koekje. Bij Shoeby Men Heyhoef in Tilburg draait het om meer dan alleen winkelen; het is een beleving waarin jij centraal staat

Locatie
Closed
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  12:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 20:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 01:53 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In