Site logo
Beschrijving

Welkom op ROC Tilburg: Ontdek jouw talent in de Bouw- Installatie- en Onderhoudssector

Ben je op zoek naar een opleiding waarbij je alle facetten van de bouw-, installatie- en onderhoudssector leert kennen? Welkom bij ROC Tilburg, waar we je opleiden van ontwerpfase tot uitvoering, zowel op de bouwplaats als bij de klanten thuis. Ontdek hier waarom ROC Tilburg de ideale plek is om jouw talent om te zetten in een veelbelovende carrière.

Een school met persoonlijkheid

Bij ROC Tilburg draait het om de persoonlijke band tussen docenten en studenten. In een omgeving waar respect en een goede sfeer centraal staan, bieden wij uitdagend en interessant onderwijs aan. Hier krijg je de kans om van jouw talent jouw beroep te maken, en als je na je opleiding nog niet bent uitgeleerd, hebben we nauwe samenwerkingen met diverse hogescholen voor een soepele overgang naar het hbo.

Bouw, interieurbouw, en timmerwerk: Creativiteit in diversiteit

Of je nu geïnteresseerd bent in het maken van nieuwe bouwwerken, het construeren en onderhouden van gevelelementen, of het creëren van interieurs, bij ROC Tilburg zijn de mogelijkheden eindeloos. Van metselaar tot tekenaar, je kunt jouw bouwtalent inzetten voor diverse projecten, variërend van huizen en kantoren tot ziekenhuizen en jachten.

Installatietechniek: Maak het leven aangenaam

Als installatiemonteur bij ROC Tilburg kun je het leven van anderen aangenaam maken door het installeren van diverse elektrotechnische of werktuigkundige systemen. Van cv- en verlichtingsinstallaties tot zonne-energie- en warmtepomp-systemen, jouw rol is cruciaal in het creëren van duurzame en comfortabele werk- en woonomgevingen.

Onderhoudstechniek en elektrotechniek: Innovatief en duurzaam

Met specialisaties in onderhoudstechniek en elektrotechniek ben je bij ROC Tilburg bovenop alle innovaties in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Van planmatig onderhoud tot het monteren en optimaliseren van mechanische en elektrotechnische componenten, hier leer je installaties en systemen in topconditie te houden.

Samenwerkingen en kansen in de praktijk

De School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek werkt nauw samen met toonaangevende aannemers en installateurs in Tilburg en omgeving. Dit zorgt voor uitstekende stageplaatsen voor studenten en stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van de bouw-, elektro- en installatietechniek.

Stages en beroepspraktijkvorming

Stages vormen een essentieel onderdeel van jouw opleiding bij ROC Tilburg. Of je nu bij een architectenbureau, een nieuwbouwproject of een installateur stage loopt, wij werken nauw samen met bedrijven om ons onderwijs aan te passen aan de praktijk.

BBL-opleidingen met werkplekgarantie

Veel studenten volgen een bbl-opleiding aan de School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek. Onze nauwe contacten met bedrijven zorgen ervoor dat de vraag vanuit het werkveld perfect aansluit op wat studenten op school leren. Daarnaast delen docenten uit het werkveld hun up-to-date kennis via gastcolleges.

Kies voor een veelbelovende toekomst in de bouw-, installatie- en onderhoudssector bij ROC Tilburg. Ontwikkel jouw talent en maak een verschil in de wereld van bouwen en techniek

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:40 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In