Site logo
Beschrijving

Ontdek Autotechniek bij ROC Tilburg: Maak van je passie je beroep!

Welkom op ROC Tilburg School voor Autotechniek

Kun jij je een wereld voorstellen zonder auto’s? Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van auto’s, scooters en andere motorvoertuigen. Als jij een automotor van binnen en buiten kent, graag aan auto’s werkt en hogerop wilt komen, dan is de School voor Autotechniek de juiste keuze voor jou.

Bij de School voor Autotechniek staat kleinschaligheid centraal. Hier kent iedereen elkaar, en heerst er een goede sfeer waar respect hoog in het vaandel staat. De school biedt uitdagend en interessant onderwijs, waar jij je talent kunt omzetten in een veelbelovende carrière.

Autotechniek: Leer aan auto’s werken

Bij Autotechniek leer je alles over het werken aan auto’s. Geen dag is hetzelfde, want elke auto zit anders in elkaar. Je spoort mechanische, elektronische en elektrische storingen op en verhelpt ze. Reparatie, vervanging van onderdelen en het her-programmeren behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast geef je klanten advies over benodigde reparaties.

De uitdaging ligt in het zorgen dat voertuigen niet stil komen te staan. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan?

Autowereld Tilburg: Samenwerking met de autobranche

De School voor Autotechniek werkt nauw samen met de autosector in Tilburg en omgeving. We zijn actief betrokken bij het Regionaal Overleg Bedrijfsleven-Onderwijs (ROBO), waar we toonaangevende bedrijven uit de regio ontmoeten. Deze samenwerking garandeert onze studenten goede stage- en werkplaatsen en houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de autobranche.

Stage of werk: De praktijk als essentieel onderdeel van je opleiding

Je stage of werk, ook wel beroepspraktijkvorming genoemd, vormt een cruciaal onderdeel van je opleiding. In de praktijk leer je het meest. Of het nu bij een merkdealer of een gewone garage is, wij werken nauw samen met alle bedrijven waar onze studenten stage lopen of werken. Zo kunnen we ons onderwijs snel aanpassen aan de actuele eisen van de praktijk. Maak van je passie voor autotechniek een succesvolle carrière bij ROC Tilburg!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:17 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In