Site logo
Beschrijving

Welkom bij IW Brabant-Zeeland: Dé specialist in technische opleidingen

Bij IW Brabant-Zeeland streven we ernaar om technisch talent te laten groeien en bloeien. Met maar liefst 8 opleidingslocaties in de gezellige provincie Brabant en het schilderachtige Zeeland, zijn we altijd dicht bij jou in de buurt. Of je nu jong bent, een zij-instromer, of een bedrijf in de installatiebranche runt, bij ons kun je terecht voor hoogwaardige opleidingen en professionele ondersteuning.

Ontdek wat onze locaties te bieden hebben

Op onze locaties valt altijd iets te beleven! Wij organiseren regelmatig open dagen, evenementen en meeloopdagen. Of je nu een tiener bent die geïnteresseerd is in techniek, een bedrijfseigenaar die zijn team wil bijscholen, of iemand die gewoon nieuwsgierig is naar het vak, bij IW Brabant-Zeeland staan we voor je klaar.

Leren & werken in de techniek

Voor jongeren met een passie voor techniek en technologie bieden wij unieke opleidingstrajecten aan: Werken en Leren in de installatie-, infra-, of elektrotechniek. In samenwerking met het ROC bieden wij BBL-trajecten aan. Hierbij betaalt IW Brabant-Zeeland je opleiding, ontvang je direct salaris en krijg je persoonlijke begeleiding. Een dag in de week volg je theoretische lessen bij een ROC, terwijl je praktijklessen bij ons plaatsvinden. De overige dagen werk je bij een erkend leerbedrijf, aangesloten bij IW.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over onze opleidingstrajecten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan direct contact met ons op. Bovendien organiseren we regelmatig open dagen, waar je altijd welkom bent om een kijkje te nemen.

Training & advies op maat

Voor bedrijven in de installatiebranche is blijvende ontwikkeling van essentieel belang. Ons team van Training en Advies staat klaar om je te helpen bij het identificeren van opleidingsbehoeften en het bieden van maatwerkoplossingen. We komen graag vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en een plan op te stellen voor de ontwikkeling van jou en je team.

Switch & werk: Jouw carrièreswitch begint hier

Bij IW Brabant-Zeeland begrijpen we dat het maken van een carrièreswitch of instromen in een nieuw vakgebied uitdagend kan zijn. Ons team van Switch & Werk begeleidt je gedurende dit hele proces. Na een kennismakingsgesprek stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Met meeloopdagen en persoonlijke begeleiding helpen we je niet alleen aan een nieuwe baan, maar bieden we ook blijvende ondersteuning.

Neem de stap naar een nieuwe toekomst

Wil je meer informatie over Switch & Werk of een kennismakingsgesprek inplannen? Laat het ons weten. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor een succesvolle overstap naar een boeiende nieuwe carrière

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:36 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In