Site logo
Beschrijving

Ontdek de Wereld van Transport en Logistiek bij ROC Tilburg

Welkom op ROC Tilburg School voor Transport en Logistiek

Bij ROC Tilburg School voor Transport en Logistiek staan de deuren open voor een boeiende reis in de wereld van transport en logistiek. Met diverse opleidingen in deze dynamische sector bieden wij jou de mogelijkheid om je talenten om te zetten in een bloeiende carrière. Onze school kenmerkt zich door een hechte gemeenschap waar een goede sfeer en wederzijds respect centraal staan.

Uitdagend onderwijs met toekomstperspectief

Of je nu droomt van werken bij een logistiek bedrijf, het controleren en verzenden van goederen, of het aansturen van logistieke processen, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. De logistieke sector biedt niet alleen diverse carrièrepaden, maar ook uitstekende doorgroeimogelijkheden. Ontwikkel jouw interesse tot een beroep en voeg waarde toe aan de logistieke keten.

Logistiek Tilburg: Samenwerking en netwerken

Onze School voor Transport en Logistiek werkt nauw samen met toonaangevende bedrijven in de transport- en logistieke sector in Tilburg en omgeving. Als deelnemer aan het Regionaal Overleg Bedrijfsleven-Onderwijs (ROBO) blijven we verbonden met de laatste ontwikkelingen in beide branches. Door deze samenwerking kunnen onze studenten rekenen op hoogwaardige stageplaatsen en blijft ons onderwijs afgestemd op de praktijk.

Het belang van rransport in Nederland

Transport van goederen en personen is van vitaal belang in ons land. Of het nu gaat om grondstoffen, levensmiddelen, bouwmaterialen of verhuizingen, miljoenen Nederlanders zijn dagelijks afhankelijk van veilig en technisch onberispelijk vervoer. Ben jij klaar om hier een rol in te spelen?

Stages: De praktijk als leerschool

Bij ROC Tilburg begrijpen we dat leren vooral gebeurt door het in de praktijk te ervaren. Onze studenten genieten dan ook van hoogwaardige stageplaatsen, waar ze de opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen. Door intensieve samenwerking met bedrijven kunnen we ons onderwijs snel aanpassen aan de actuele eisen van de praktijk.

Brabant: De ideale plek voor logistieke bedrijven

Wist je dat Noord-Brabant, van alle provincies in België, Luxemburg en Nederland, de meest gunstige plek is voor logistieke bedrijven om zich te vestigen? Kies voor een opleiding bij ROC Tilburg en maak gebruik van deze strategische locatie.

Doorstroom naar HBO met Breda University of Applied Sciences

Bij ROC Tilburg houdt het niet op na je opleiding. Dankzij onze samenwerkingsovereenkomst met Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) bieden wij jou de mogelijkheid om naadloos over te stappen naar een hbo-opleiding. Bereid je voor op een succesvolle toekomst in de wereld van transport en logistiek

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 08:27 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In