Site logo
Beschrijving

Welkom bij Patisserie Walter van Erven

Patisserie Walter van Erven, een gevestigde naam in Tilburg, is al meer dan 65 jaar een toonaangevende ambachtelijke banketbakkerij. Onze bakkerij, gelegen aan het Burgemeester van de Mortelplein, is de plek waar vakmanschap, trots en passie samenkomen.

Ambachtelijke patisserie en chocoladewerk

In onze bakkerij creëren we met liefde en toewijding een breed scala aan patisserie en chocoladewerk. Alles wordt met de hand gemaakt, met oog voor detail en met de hoogste kwaliteitsnormen. Onze banketbakkers, experts in hun vak, werken uitsluitend met de beste grondstoffen om dagelijks een 100% vers assortiment te leveren.

Dagelijks vers assortiment

Het kloppende hart van Patisserie Walter van Erven is de banketbakkerij, waar dagelijks een vers assortiment gebak, taarten en andere patisserie wordt bereid. Onze ambachtelijke benadering zorgt ervoor dat elk product met zorg en smaak wordt vervaardigd, en dat proeft u bij elke hap.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Patisserie Walter van Erven staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze banketbakkers beheersen hun vak tot in de puntjes en bereiden alle producten nog op ambachtelijke wijze. Met trots presenteren wij u een assortiment dat de rijke traditie van de banketbakkerij weerspiegelt.

Klantgerichte service

Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en een team dat kennis van zaken heeft. Heeft u specifieke vragen of bijzondere wensen? Onze vriendelijke verkoopmedewerkers staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren.

Hazelnoot progrestaart: Een begrip

Onze befaamde hazelnoot progrestaart is een absolute favoriet. Wie is er niet groot mee geworden? De heerlijke smaak en perfecte textuur maken dit gebak zeer geliefd bij onze klanten. Proef zelf waarom onze hazelnoot progrestaart zo begeerd is!

Bezoek ons en ervaar de smaak van traditie

Wij nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken en te genieten van de smaakvolle traditie die Patisserie Walter van Erven al decennialang biedt. Laat ons uw zintuigen verwennen met ambachtelijke lekkernijen en ontdek waarom wij met recht een van de beste banketbakkerijen van Nederland zijn

Locatie
Open
Open hours today: 08:30 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:30 - 18:00

 • Tuesday

  08:30 - 18:00

 • Wednesday

  08:30 - 18:00

 • Thursday

  08:30 - 18:00

 • Friday

  08:30 - 18:00

 • Saturday

  08:30 - 16:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:42 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In