Beschrijving

Route ICR is de eerste echte oplossing voor MKB governance in Nederland. Grondlegger Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. En vooral ook om inControl te zijn in dit gehele proces. Dit alles werkt alleen door systematisch te handelen. Binnen het MKB ontbreekt kennis en ervaring op dit vlak. Een aantal jaren geleden nam Paul daarom een idealistische en daarmee ook risicovolle stap. Met als doel succesvol ondernemen voor iedereen in het MKB bereikbaar te maken. Via een professionele, toegankelijke en toch betaalbare aanpak. Met de ontwikkeling van de Route ICR webapplicatie is dat meer dan goed gelukt!

In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Hierdoor zijn ondernemers niet inControl als het gaat over het bereiken van doelen. En daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Met de komst van de ICR aanpak is dit gat gedicht. Want de Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een duidelijk stappenplan en met begrijpelijke e-learning in de gehele webapplicatie. En ook jij kunt dit 14 dagen kosteloos proberen zonder enige verplichting!

Zo faciliteert Route ICR ondernemers om succesvol te groeien. De ICR "InControlRating" van je bedrijf is je groeikompas. En binnen de Route ICR webapplicatie vind je hulp en begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Zodat jij je ondernemersambitie ook écht realiseert!

Het is dan ook de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. Daarbij staat groeien binnen ICR voor vooruitgang, in de volgorde eerst beter, dan groter!

Locatie

Luxwoudestraat 21, 5045 XH Tilburg, Netherlands

Geopend
Altijd open
 • Maandag

  Geopend

 • Dinsdag

  Geopend

 • Woensdag

  Geopend

 • Donderdag

  Geopend

 • Vrijdag

  Geopend

 • Zaterdag

  Geopend

 • Zondag

  Geopend

 • 23 mei 2022 01:07 lokale tijd

Video
 • Sander Oord
  5 maart 2022 at 21:03

  Paul is een ondernemer die écht het beste voor heeft met andere ondernemers. Hij weet als geen ander hoe jij met jouw bedrijf het beste kunt groeien en wat jij daarbij nodig hebt.

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

  • Gaía Koinonikós
   8 maart 2022 at 00:01

   Klopt precies Sander!

 • Gaía Koinonikós
  8 maart 2022 at 00:03

  Paul heeft mij geholpen met de groei van m’n webshop. Zonder hem en Route ICR had ik de coronatijd niet gered. 🤍

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

Voeg een beoordeling toe

Ook interessant voor jou