Site logo
Beschrijving

Route ICR is de eerste echte oplossing voor MKB governance in Nederland. Grondlegger Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. En vooral ook om inControl te zijn in dit gehele proces. Dit alles werkt alleen door systematisch te handelen. Binnen het MKB ontbreekt kennis en ervaring op dit vlak. Een aantal jaren geleden nam Paul daarom een idealistische en daarmee ook risicovolle stap. Met als doel succesvol ondernemen voor iedereen in het MKB bereikbaar te maken. Via een professionele, toegankelijke en toch betaalbare aanpak. Met de ontwikkeling van de Route ICR webapplicatie is dat meer dan goed gelukt!

In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Hierdoor zijn ondernemers niet inControl als het gaat over het bereiken van doelen. En daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Met de komst van de ICR aanpak is dit gat gedicht. Want de Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een duidelijk stappenplan en met begrijpelijke e-learning in de gehele webapplicatie. En ook jij kunt dit 14 dagen kosteloos proberen zonder enige verplichting!

Zo faciliteert Route ICR ondernemers om succesvol te groeien. De ICR "InControlRating" van je bedrijf is je groeikompas. En binnen de Route ICR webapplicatie vind je hulp en begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Zodat jij je ondernemersambitie ook écht realiseert!

Het is dan ook de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. Daarbij staat groeien binnen ICR voor vooruitgang, in de volgorde eerst beter, dan groter!

Locatie
Open
Open 24h today Toggle weekly schedule
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  Open 24h

 • Wednesday

  Open 24h

 • Thursday

  Open 24h

 • Friday

  Open 24h

 • Saturday

  Open 24h

 • Sunday

  Open 24h

 • 18/04/2024 06:21 local time

Video
 • Sander Oord
  05/03/2022 at 21:03

  Paul is een ondernemer die écht het beste voor heeft met andere ondernemers. Hij weet als geen ander hoe jij met jouw bedrijf het beste kunt groeien en wat jij daarbij nodig hebt.

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

  • Gaía Koinonikós
   08/03/2022 at 00:01

   Klopt precies Sander!

 • Gaía Koinonikós
  08/03/2022 at 00:03

  Als MKB-ondernemer voelde ik me vaak overweldigd door de dagelijkse gang van zaken en het nastreven van groei. Met Route ICR heb ik eindelijk de hulpmiddelen en inzichten gevonden om systematisch en met overzicht mijn ondernemersambitie waar te maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke webapplicatie en de heldere e-learning ben ik nu in staat om consequent ‘inControl’ te zijn van mijn bedrijfsprocessen. De ICR ‘InControlRating’ heeft mijn benadering van groei getransformeerd – eerst focussen op verbetering en vervolgens op uitbreiding. Het voelt geweldig om begeleiding te hebben op momenten dat ik het nodig heb en op een manier die bij mijn drukke schema past. Een absolute game-changer voor mijn onderneming. Bedankt, Route ICR! 🤍

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

Add a review

You May Also Be Interested In