Site logo
Beschrijving

Ontdek ons Ambachtelijk assortiment

Welkom bij Meesterbakker van Iersel, gevestigd aan de Enschotsestraat in Tilburg. Stap binnen in onze winkels en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment ambachtelijk brood en banket. Niet alleen bieden we een scala aan smakelijke producten, maar onze toegewijde medewerkers staan ook klaar om je van deskundig advies en inspiratie te voorzien.

Een erfgoed van ambachtelijk bakken

Sinds 1946 heeft Meesterbakker van Iersel zich ontwikkeld tot een icoon in de bakkerswereld. Wat begon als een eenvoudige passie voor het bakken van brood en banket, groeide uit tot een indrukwekkend netwerk van 14 winkels. Daarnaast voorzien we ook bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven in de regio van onze overheerlijke producten.

Moderne ambachtelijkheid

Hoewel ons bedrijf in omvang is gegroeid, blijft ambachtelijke bereiding de kern van onze bakkerij. We combineren traditionele bakmethodes met moderne faciliteiten, zoals onze Smickle worstenbrood ruimte, waar producten gekoeld worden geproduceerd. Door toewijding aan kwaliteit en voedselveiligheid voldoet onze bakkerij aan de nieuwste eisen en regelgevingen.

Lid van de Meesterbakkers

In 2005 sloten we ons aan bij de Meesterbakkers, een gerenommeerde groep ambachtelijke bakkers die, net als wij, de nadruk leggen op service en kwaliteit. Deze stap resulteerde in een volledige vernieuwing van onze bedrijfsnaam en huisstijl. Onze moderne bakkerij in de regio Tilburg voldoet aan hedendaagse hygiëne- en voedselveiligheidsnormen.

Gedreven door traditie en innovatie

Meesterbakker van Iersel heeft in de laatste decennia opmerkelijke groei doorgemaakt. Ondanks deze groei behouden we ons kwalitatieve en ambachtelijke karakter. Onder leiding van Mieke van Iersel, sinds 2010 aan het roer, blijven we groeien met een duidelijke visie: het ambachtelijke erfgoed voortzetten in de regio Tilburg.

Proef de passie

Bij Meesterbakker van Iersel ben je niet alleen welkom voor een breed assortiment aan brood en banket, maar ook voor deskundig advies, inspiratie en een warm welkom. Kom langs in een van onze winkels en ontdek de heerlijke smaken die wij met passie en ambacht voor jou bereiden

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:56 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In