Site logo
Beschrijving

Welkom bij McDonald's - Tilburg Reeshof op Bedrijventerrein Vossenberg

Over McDonald’s

Van onze geschiedenis tot onze toekomst

McDonald's is niet zomaar een fastfoodketen, het is 's werelds grootste restaurantketen met een indrukwekkende geschiedenis. Terugkijkend naar 1954, toen Ray Kroc, een verkoper van milkshakemachines, geïnspireerd raakte door het hamburgerrestaurant van de broers McDonald in Californië, tot aan vandaag, blijft McDonald’s evolueren. We kijken niet alleen terug op onze rijke geschiedenis, maar richten ons vooral op de toekomst, met nieuwe restaurants, verbeterde producten en een sterke focus op duurzaam ondernemen.

Onze Geschiedenis

Van de eerste Nederlandse vestiging tot duurzaam ondernemen

In 1971 opende Nederland zijn eerste McDonald's restaurant in Zaandam, een mijlpaal voor de Europese uitbreiding. Sindsdien zijn er meer dan 250 McDonald's restaurants in Nederland gevestigd, elk met dezelfde formule: vriendelijke en snelle service, hoogwaardige producten, brandschone restaurants en aantrekkelijke prijzen.

McDonald's en maatschappelijk verantwoord ondernemen

McDonald's heeft in de loop der jaren niet alleen haar menu aangepast aan de wensen van de gasten, maar heeft ook actief bijgedragen aan maatschappelijke doelen. In 1981 werd McDonald's partner van het Ronald McDonald Kinderfonds, met initiatieven zoals de Ronald McDonald Huizen, die gezinnen ondersteunen met zieke of gehandicapte kinderen.

Duurzaamheid als prioriteit

In 1992 introduceerde McDonald's in Nederland een recycling systeem, een van de eerste in het land, voor het gescheiden ophalen en recyclen van afval. De toewijding aan duurzaamheid ging verder met de introductie van groene elektriciteit en groen gas voor alle Nederlandse restaurants in 2008. Bovendien worden de restaurants steeds milieuvriendelijker door restyling, wat resulteert in aanzienlijke CO2-reducties per jaar.

Van Happy Meals tot McCafé

Innovaties en uitbreidingen

McDonald's heeft voortdurend geïnnoveerd en uitgebreid om aan de wensen van de gasten te voldoen. Van de introductie van het Happy Meal in Nederland in 1986 tot de recente opening van het 100ste McCafé in Diemen in 2019, blijft McDonald’s haar aanbod vernieuwen.

Veggie platform en duurzame Initiatieven

In 2018 introduceerde McDonald's het Veggie Platform, waarmee vegetarische alternatieven werden aangeboden. Duurzaamheid blijft een speerpunt, met het plaatsen van het eerste snellaadpunt in samenwerking met Vattenfall in 2018 en het gebruik van 100% fossielvrije stroom afkomstig van Nederlandse windmolens.

Toekomstgericht

Van glutenvrije burgers tot McCafé en McDelivery

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor McDonald’s. Met de introductie van glutenvrije burgers in 2015, de uitbreiding van het McCafé-concept in Nederland in 2016, en de start van de McDelivery-pilot in Amsterdam in 2017, blijft McDonald’s innoveren en anticiperen op de behoeften van haar gasten.

Kom langs bij McDonald's - Tilburg Reeshof op Bedrijventerrein Vossenberg en geniet van onze rijke geschiedenis, duurzame initiatieven en innovatieve menu-opties. We heten je van harte welkom!

Locatie
Closed
Open hours today: 08:30 - 01:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:30 - 01:00

 • Tuesday

  08:30 - 01:00

 • Wednesday

  08:30 - 01:00

 • Thursday

  08:30 - 01:00

 • Friday

  08:30 - 02:00

 • Saturday

  08:30 - 02:00

 • Sunday

  08:30 - 01:00

 • 05/03/2024 06:02 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In