Site logo
Beschrijving

Ontdek de wereld van Koffie bij Coffeecompany Tilburg

Welkom in de betoverende wereld van koffie! Bij Coffeecompany Tilburg ben je verzekerd van een unieke ervaring waar de heerlijkste koffie samensmelt met een warme en sfeervolle ambiance. Ontdek hoe onze passie voor koffie en toewijding aan eerlijke handel samenkomen om jou een onvergetelijke koffiebeleving te bieden.

Ambachtelijke Koffie, rechtstreeks van de koffiezaak

Wat Coffeecompany Tilburg onderscheidt, is de directe import van koffiebonen. Onze koffie wordt met zorg geselecteerd en geïmporteerd, waardoor je de kans krijgt om te genieten van koffie met een uniek eigen recept. Door deze directe samenwerking ontvangen koffieboeren een eerlijke prijs voor hun waardevolle oogst, wat bijdraagt aan duurzame en ethische koffieproductie.

Barista training en maatwerk espressomachines

Bij Coffeecompany Tilburg gaan we verder dan alleen het serveren van koffie; we creëren kunst in een kopje. Onze getrainde barista's, dankzij speciaal ontwikkelde barista trainingen, gebruiken op maat gemaakte espressomachines om de perfecte koffie te zetten. Vanaf het eerste slokje proef je de passie en vakmanschap die in elke kop koffie wordt gelegd.

Kunst en cultuur in elke slok

Naast het genieten van koffie, nodigen we je uit om de muren van onze koffiebar te verkennen. Hier stellen lokale kunstenaars hun werken tentoon, waardoor elke bezoek aan Coffeecompany Tilburg een culturele ervaring wordt. Af en toe wordt de sfeer versterkt met live optredens van getalenteerde artiesten, waardoor de koffiebar een levendige plek is waar kunst, cultuur en koffie samenkomen.

Een traditionele ervaring met een modern tintje

Al sinds 1996 verwelkomt Coffeecompany liefhebbers van kwaliteitskoffie in een ontspannen omgeving. Met koffiebonen rechtstreeks van de boer, op maat gebouwde espressomachines en deskundige barista's, gaat een kopje koffie bij Coffeecompany altijd verder dan de gewone koffiebeleving. Vanaf dit najaar kijken onze barista's ernaar uit om je te verrassen met een scala aan smaken, variërend van een perfecte klassieke Cappuccino tot een verfrissende Iced Matcha Almond Latte. Ervaar de magie van koffie bij Coffeecompany Tilburg en laat je zintuigen verwennen door een wereld van smaken en aroma's

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  09:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 20:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 18:00

 • Sunday

  09:00 - 18:00

 • 21/07/2024 16:07 local time

Video
Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In