Site logo
Beschrijving

Cocoon Tilburg: Ontdek de Grootsheid van Bloemen en Lifestyle in het Museumkwartier

Welkom bij Cocoon Tilburg, gelegen aan het sfeervolle Wilhelminapark in de wijk Theresia van Tilburg. Onze winkel is dé bestemming voor prachtige boeketten, diverse plantenarrangementen en unieke lifestyle artikelen die je interieur verrijken.

Een monumentaal pand met karakter

"Wat klein lijkt, is groots van binnen." Laat je betoveren door de atmosfeer van ons monumentale pand aan het Wilhelminapark in Tilburg, waar we een harmonieuze mix van lifestyle artikelen en dagverse bloemen presenteren. Het pand heeft een rijke geschiedenis en diende vroeger als atelier voor een bekende Tilburgse kunstenaar. In 2018 hebben we het volledig gerenoveerd en in 2023 onderging het een complete restyling.

Passie voor interieur en bloemen

Achter Cocoon Tilburg staan Ilse en Minke, twee gedreven vrouwen met een gedeelde passie voor interieur en bloemen. Ilse, met jarenlange ervaring in een vergelijkbare winkel, voelde de behoefte om deze passie te delen met de inwoners van Tilburg. Het resultaat: Cocoon Tilburg, een plek waar de liefde voor bloemen en interieur samenkomen.

Een warm welkom in het Museumkwartier

Onze winkel is strategisch gelegen in het Museumkwartier, omringd door culturele parels zoals het TextielMuseum en De Pont. Het biedt een inspirerende omgeving waar kunst, cultuur en winkelen hand in hand gaan. Bij Cocoon Tilburg willen we niet alleen producten verkopen, maar ook een ervaring bieden. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, met dagverse bloemen en unieke lifestyle producten.

Samen sterk: Ilse & Minke

Ilse en Minke vormen het dynamische duo achter Cocoon Tilburg. Minke is Ilse's steun en toeverlaat, en samen zorgen ze voor een gevarieerd aanbod van producten door samen te werken met verschillende leveranciers. Of je nu op zoek bent naar een boeket bloemen om je huis op te fleuren of naar lifestyle artikelen om je interieur te verfraaien, bij Cocoon Tilburg vind je voor elk wat wils.

Ervaar de grootsheid van Cocoon Tilburg

Cocoon Tilburg nodigt je uit om de grootsheid van ons assortiment te ervaren. "Wat klein lijkt, is groots van binnen." Bezoek onze winkel aan het Wilhelminapark en laat je inspireren door de prachtige bloemen, unieke producten en de warme sfeer. Je kunt eenvoudig voor de deur parkeren en genieten van een stukje Tilburgse gastvrijheid.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze bloemrijke wereld!

Locatie
Closed
Open hours today: 10:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  10:00 - 17:30

 • Wednesday

  10:00 - 17:30

 • Thursday

  10:00 - 17:30

 • Friday

  10:00 - 17:30

 • Saturday

  10:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:51 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In