Site logo
Beschrijving

Bloemenhandel 't Laar: De bloemist in Tilburg voor prachtige bloemen en boeketten

Op zoek naar schitterende bloemen en prachtige boeketten in Tilburg? Zoek niet verder, want Bloemenhandel 't Laar in de Laarstraat is dé bloemist waar je moet zijn. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een rouwboeket of een speciaal evenement, Bloemenhandel 't Laar heeft alles wat je nodig hebt op het gebied van bloemen en arrangementen.

Diverse boeketten voor elke gelegenheid

Bij Bloemenhandel 't Laar vind je een uitgebreide selectie boeketten die perfect passen bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon zomaar, de ervaren bloemisten van 't Laar stellen prachtige boeketten samen die de juiste sfeer en emotie overbrengen. Laat je inspireren door de kleurenpracht en geuren van de verse bloemen in ons assortiment.

Rouwboeketten en passende arrangementen

In tijden van verdriet is het belangrijk om een passend eerbetoon te bieden aan dierbaren die zijn heengegaan. Bloemenhandel 't Laar begrijpt dit en biedt een assortiment rouwboeketten en arrangementen die met zorg en respect zijn samengesteld. Met aandacht voor details zorgen wij ervoor dat de bloemstukken een troostende en warme uitstraling hebben, passend bij de gelegenheid.

Trouw- en rouwarrangementen op maat

Of je nu op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen of afscheid neemt van een geliefde, Bloemenhandel 't Laar creëert trouw- en rouwarrangementen op maat. Onze deskundige bloemisten luisteren naar je wensen en zorgen voor unieke bloemdecoraties die de speciale momenten in het leven extra bijzonder maken.

Bestellen bij Bloemenhandel 't Laar

Wil je een prachtig boeket bestellen of meer informatie over onze arrangementen? Bel dan direct naar Bloemenhandel 't Laar en plaats je bestelling. Liever de bloemen in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een van onze filialen in Tilburg. Bloemenhandel 't Laar staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Ontdek de bloemrijke wereld van 't Laar en laat je verrassen door de pracht van bloemen

Locatie
Closed
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  09:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 02:50 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In