Site logo
Beschrijving

Welkom bij Bakkerij Leo Geerts in Winkelcentrum Koningsoord in Berkel-Enschot

Over ons

Bij Bakkerij Leo Geerts draait alles om gezond en lekker brood voor iedereen! Al sinds 1961 wordt het familiebedrijf met trots geleid door Kees, Hélène en hun zoon Tijs, de 2e en 3e generatie van dit prachtige ambachtelijke bakkerijbedrijf in Biezenmortel. Wat begon als een initiatief van (o)pa Leo Geerts, is nu uitgegroeid tot een moderne bakkerij die zowel traditie als innovatie omarmt.

Innovatie en traditie hand in hand

Met respect voor het verleden blijft Bakkerij Leo Geerts bij de tijd. Tijs en zijn ouders volgen trends en ontwikkelingen op de voet, net zoals (o)pa Leo het hen heeft geleerd. Zo was (o)pa Leo de eerste in de regio met gesneden brood. Vandaag de dag is Bakkerij Leo Geerts de pionier in Nederland door al het brood lactosevrij te maken met het laagste zoutgehalte, zonder zoutvervanger. Ons brood, dat regelmatig als beste van Zuid-Nederland wordt bekroond, bevat ook 100% volkoren en diverse echte desembroden.

Transparantie en kwaliteit

Bij Bakkerij Leo Geerts is transparantie over de producten een must. Onze volkorenproducten zijn gegarandeerd 100% volkoren, en we gebruiken plantaardige gelatine om in te spelen op de groeiende trend van vegetarisch en vegan eten. Met trots hebben we meerdere gouden bekroningen ontvangen van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Team van enthousiastelingen

Ons enthousiaste team, bestaande uit bijna 40 medewerkers, staat dagelijks klaar om met de beste lokale grondstoffen heerlijke en mooie producten te creëren waar je van gaat watertanden. In de bakkerij en de winkels wordt ambacht en liefde voor het vak hoog in het vaandel gedragen.

Winkel op Winkelcentrum Koningsoord

Sinds begin 2020 verwelkomen wij onze klanten in onze nieuwe winkel in Winkelcentrum Koningsoord. Hier staat ambacht en liefde voor het product centraal. Laat je verleiden door de geur van vers brood en geniet van de vriendelijke service van ons enthousiaste team. Wij bakken de hele dag door verse producten, zoals aardbeienvlaaitjes (seizoensgebonden), eierkoeken en diverse verse koeken. Ontdek ook onze ruime selectie desembroden. Kom langs bij Bakkerij Leo Geerts in Winkelcentrum Koningsoord en ervaar de perfecte combinatie van traditie, innovatie en kwaliteit!

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  08:00 - 17:00

 • Wednesday

  08:00 - 17:00

 • Thursday

  08:00 - 17:00

 • Friday

  08:00 - 17:00

 • Saturday

  08:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:19 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In