Site logo
Beschrijving

Auris Florant: Onderwijs voor taal en gehoor

Auris Florant is een toegewijde school die onderwijs biedt aan leerlingen van 3 tot 13 jaar met specifieke uitdagingen op het gebied van taal en gehoor. Of het nu gaat om moeite met spreken, woorden onthouden of het duidelijk maken van gedachten, onze school is er om ondersteuning te bieden. Daarnaast verwelkomen we ook slechthorende leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris, evenals hun betrokken ouders.

Veiligheid als prioriteit

Bij Auris Florant staat veiligheid centraal. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin elke leerling zich geaccepteerd, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Dit vormt de basis voor een veilig klimaat waarin de leerling zich prettig kan voelen.

Samenwerking met ouders

Een nauwe samenwerking met ouders is van onschatbare waarde. We geloven dat deze samenwerking de kansen voor onze leerlingen vergroot. Ouders worden aangemoedigd om betrokken te zijn bij het leerproces, waarbij regelmatig overleg tussen school en ouders van groot belang is. Afstand mag geen belemmering vormen; samen met de expertise binnen ons team vormen we de juiste balans in het onderwijs voor onze leerlingen.

Evenwichtig leeraanbod

Bij Auris Florant streven we naar een evenwichtig leeraanbod dat aansluit bij de uitdagingen van elke leerling. Duidelijke leerdoelen en een heldere weg naar het einddoel zorgen ervoor dat de leerlingen worden uitgedaagd om al hun mogelijkheden te benutten.

Leren met plezier

"Ons motto is 'Met plezier samen leren in veiligheid en balans'," waarbij vijf kernwaarden de missie vormen. Op Florant krijgen leerlingen de kans om te bloeien en zich te ontwikkelen. Het opdoen van ervaringen met de juiste taalkoppeling staat centraal in ons onderwijs, waardoor leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien.

Plezier op school

Op Auris Florant ervaren leerlingen plezier in het leren, wat mogelijkheden creëert voor hun toekomst. Naast serieuze zaken is er voldoende ruimte voor plezier, ondersteund door enthousiaste leerkrachten die bijdragen aan een positieve schoolervaring. Bij ons gaat leren hand in hand met plezier, waardoor de leerlingen met enthousiasme hun taken oppakken

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 06:19 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In