Site logo

Tag: Beekse Bergen

Beleef een wild avontuur in Beekse Bergen! Ontmoet meer dan 1.000 dieren in hun natuurlijke habitat, geniet van spectaculaire shows en overnacht tussen de wilde dieren voor een onvergetelijke ervaring. Natuur en avontuur wachten op jou!

nov 17
Babystokstaartjes eindelijk uit hun hol gekropen in Beekse Bergen

In het wild komen deze dieren voor in Botswana, Zimbabwe en Mozambique. Ze worden doof, blind en kaal geboren. De eerste weken verstoppen ze zich daarom in een hol. Week drie kruipen ze eruit en zien ze de wereld voor het eerst. Ondergrondse bouwwerkenStokstaartjes leven in een heus ondergronds bouwwerk. Drie meter onder de grond […]

okt 20
Bedreigde diersoort Kirk’s dikdik en een zebra geboren in Beekse Bergen

De Kirk’s dikdik is een antilope, de kleinste in zijn soort. In het wild komen ze vooral voor in Oost- en Zuidwest Afrika. Ze hebben trouwens niet voor niets zo’n grappige naam: als ze schrikken, rennen ze weg terwijl ze een geluid laten horen dat klinkt als ‘zik-zik’of ‘dik-dik’. BedreigingenDe grootste bedreiging voor dit diersoort […]

sep 02
Van der Valk Hotel Tilburg

Waarom zou je nog uren in de rij staan en stressen op Schiphol? Soms is het vakantiegevoel dichterbij dan je denkt! Beleef Tilburgse gastvrijheid bij Van der Valk Hotel Tilburg.

mei 03
De leukste kinderactiviteiten in Tilburg

Wat is er allemaal te beleven in Tilburg met de kinderen? Wat doe je nou met de kids als het met bakken uit de hemel valt, of juist als het zonnetje schijnt? Wij hebben de leukste kinderactiviteiten in Tilburg voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat jullie een gezellige dag tegemoet gaan!