Site logo
Beschrijving

Welkom bij TSCA Tigers: De Cricketvereniging van de Universiteit van Tilburg

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging tijdens je studententijd aan de Universiteit van Tilburg? Zoek dan niet verder! TSCA Tigers staat voor je klaar. Als dé studenten cricketvereniging van het sportcentrum van de universiteit bieden wij een unieke kans om cricket op een redelijk hoog niveau te spelen, ongeacht je ervaring. In dit artikel laten we je kennismaken met TSCA Tigers en wat je kunt verwachten als lid.

Cricket voor beginners en gevorderden

Bij TSCA Tigers draait het om cricket, en dat is een sport die niet alleen toegankelijk is voor ervaren spelers. We verwelkomen graag beginnende cricketliefhebbers die deze prachtige sport willen leren kennen. Onze vereniging staat bekend om haar inclusieve en ondersteunende sfeer, waarbij ervaren spelers beginners graag onder hun hoede nemen.

Clinics voor kennismaking

Als je nieuw bent in de wereld van cricket, hoef je je geen zorgen te maken. TSCA Tigers organiseert regelmatig clinics om studenten de kans te bieden kennis te maken met cricket. Deze clinics zijn de perfecte gelegenheid om de basisbeginselen van het spel te leren, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken.

Het seizoen bij TSCA Tigers

Bij TSCA Tigers houden we van cricket en we spelen het hele jaar door. Van maart tot en met oktober trainen we buiten op het hockeyveld, waarbij we genieten van de prachtige Nederlandse lente en zomer. In de wintermaanden verplaatsen we onze trainingen naar binnen, waar we blijven werken aan onze cricketvaardigheden, ongeacht het weer.

Samenwerking met MOP uit Vught

TSCA Tigers streeft ernaar haar leden de best mogelijke cricketervaring te bieden. Daarom hebben we strategische afspraken gemaakt met MOP, uit Vught. Deze samenwerking geeft onze spelers de kans om op een hoger niveau te trainen en deel te nemen aan competities. Het biedt een geweldige gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en te spelen tegen getalenteerde tegenstanders.

Kortom, TSCA Tigers is de perfecte plek om cricket te spelen, of je nu een doorgewinterde cricketspeler bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze sport. Onze vereniging staat garant voor sportiviteit, gezelligheid en de kans om deel uit te maken van een geweldige cricketgemeenschap aan de Universiteit van Tilburg. Sluit je bij ons aan en ontdek de wereld van cricket met TSCA Tigers!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 18/04/2024 05:49 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In