Site logo
Aftellen
  • 321

    Days
  • 21

    Hours
  • 04

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Noot:Wij verwachten ook de TOP Winterweek in 2025 ook weer georganiseerd wordt de datum van de week kan nog wijzigen

Ontdek Tilburg met de Tilburg Orientation Program (TOP) Winterweek!

Ben jij een nieuwkomer die binnenkort zijn of haar academische reis begint in Tilburg? Wil je direct een vliegende start maken en alle kansen benutten die deze levendige stad te bieden heeft? Leer dan het Tilburg Orientation Program (TOP) kennen en ontdek de bruisende winterintroductieweek van 2024.

Wat is de TOP Winterweek 2024?

De TOP Winterweek staat gepland voor de week van 22 januari. Als aanstaande student in Tilburg biedt deze introductieweek jou de ideale gelegenheid om niet alleen de ins en outs van de stad te ontdekken, maar ook om je medestudenten en stadsgenoten te leren kennen. Geen eenzame zoektocht naar je plek in Tilburg, maar een dynamische start waarin je snel je weg zult vinden.

Waarom deelnemen aan de TOP Winterweek 2024?

Met TOP's Winterweek Tilburg 2024 hoef je niet te wachten om volledig ondergedompeld te worden in het studentenleven van Tilburg. Deze week zit boordevol leuke evenementen en activiteiten die je helpen het maximale uit je studententijd te halen. Naast je studie krijg je de kans om je interesses te verkennen en nieuwe passies te ontdekken. Of je nu van cultuur, sport, muziek houdt, of simpelweg nieuwe mensen wilt ontmoeten, de TOP Winterweek heeft voor elk wat wils.

Inschrijven voor de TOP Winterweek 2024

Als je in februari 2024 aan je studie begint aan Tilburg University, ben je van harte welkom om deel te nemen aan de TOP Winterweek 2024. Als student krijg je toegang tot alle fantastische evenementen die gedurende de week georganiseerd worden. Bovendien ontvang je drie lunchmaaltijden en vijf avondmaaltijden tijdens de week, zodat je energie op peil blijft terwijl je nieuwe vriendschappen smeedt en avonturen beleeft.

Wacht niet langer!

Grijp deze kans om je studententijd in Tilburg spetterend te beginnen. Schrijf je vandaag nog in voor de TOP Winterweek 2024 en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol ontdekkingen, vriendschappen en herinneringen in deze bruisende stad. Samen gaan we Tilburg verkennen en jouw studentenleven in stijl inluiden!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de TOP Winter Week dan bekijk je hier meer informatie op de website van de Top Week. De TOP Week volg je ook via Facebook, Instagram en YouTube.

You May Also Be Interested In