Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Sporthal de Roomley

Welkom bij Sporthal de Roomley, dé duurzame sportlocatie in het hart van Udenhout. Onze sporthal biedt een breed scala aan sportmogelijkheden voor jong en oud. Of je nu van zaalvoetbal, handbal, korfbal, zaalhockey, volleybal of badminton houdt, bij ons vind je alles onder één dak. Benieuwd naar wat Sporthal de Roomley nog meer te bieden heeft? Lees verder!

Duurzaamheid staat voorop

Bij Sporthal de Roomley hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze hal is volledig ingericht met oog voor het milieu. We maken gebruik van energiezuinige verlichting en proberen ons energieverbruik tot een minimum te beperken. Zo kunnen sportliefhebbers met een gerust hart genieten van hun favoriete activiteiten, wetende dat we ons inzetten voor een groenere toekomst.

Diverse sportmogelijkheden

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te blijven, Sporthal de Roomley heeft voor ieder wat wils. Onze hal beschikt over ruime velden voor zaalvoetbal, handbal, korfbal en zaalhockey. Daarnaast hebben we meerdere volleybal- en badmintonvelden beschikbaar voor zowel recreatieve als competitieve spelers.

Flexibele ruimte-indeling

Bij Sporthal de Roomley begrijpen we dat de behoeften van sporters kunnen variëren. Daarom bieden we de mogelijkheid om de sporthal op te delen in twee kleinere hallen. Zo kun je de ruimte aanpassen aan jouw specifieke activiteit of evenement. Bovendien hebben we een speciale dojo beschikbaar voor zelfverdedigingstrainingen.

Gezellige horeca en publieksruimte

Na het sporten is het natuurlijk tijd voor ontspanning. In onze gezellige horecaruimte kun je terecht voor een verfrissend drankje en een hapje. Bovendien hebben we een publieksruimte waar toeschouwers de sporters kunnen aanmoedigen en genieten van de spannende wedstrijden.

Eenvoudig huren via de webshop

Wil je graag gebruikmaken van onze faciliteiten? Het huren van de sporthal is eenvoudig via onze webshop. Hier kun je de beschikbaarheid bekijken en direct de hal reserveren, zelfs in het weekend en de avonduren. Heb je specifieke vragen of wil je een kinderfeestje bij ons vieren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We staan klaar om je te helpen.

Bij Sporthal de Roomley streven we ernaar om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Kom langs en ontdek de mogelijkheden die onze duurzame en veelzijdige sporthal te bieden heeft. We zien je graag bij ons!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 26/02/2024 09:54 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In