Site logo
Aftellen
 • 127

  Days
 • 00

  Hours
 • 58

  Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Spoorpark Live - Het ultieme popfestival in Tilburg om de zomer te beginnen

Zomerse Klanken in Het Groene Hart van Tilburg tijdens Spoorpark Live

Het wachten is voorbij! Spoorpark Live, hét popfestival van Tilburg, staat weer voor de deur. Samen met getalenteerde artiesten vieren we de start van de zomer in stijl, midden in Het Spoorpark, het groene hart van de stad.

Een Line-up om van te smullen

Op de verschillende podia verspreid door het park kun je genieten van een gevarieerd aanbod aan muziekgenres. Van opzwepende beats tot intieme, ontroerende melodieën - het festival biedt voor elk wat wils. Ontdek nieuwe favoriete artiesten of beleef bekende hits zoals nooit tevoren.

Line-up 2024

 • UB40
 • CLOUSEAU
 • DANNY VERA
 • DOUWE BOB

Verwen je smaakpapillen bij de foodtrucks

Een festival is niet compleet zonder heerlijk eten, en festival stelt zeker niet teleur. Wandel tussen de bomen door naar de verschillende foodtrucks die verspreid staan op het terrein. Proef de lekkerste festival snacks, van hartig tot zoet, en laat je smaakpapillen dansen terwijl je geniet van de muziek.

Beleef de magie van Het Spoorpark

Het festival vindt plaats in Het Spoorpark, een oase van groen in het hart van Tilburg. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van het park terwijl je van het ene naar het andere optreden dwaalt. De sfeer is uniek, de omgeving adembenemend - een perfecte combinatie voor een onvergetelijke festivalervaring.

Start je zomer met Spoorpark Live

Wacht niet langer en start je zomer op de meest feestelijke manier mogelijk: bij Spoorpark Live. Koop je tickets, nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een dag vol muziek, lekker eten en onvergetelijke momenten. Spoorpark Live is niet zomaar een festival; het is de ultieme viering van muziek, cultuur en de Tilburgse zomer. We zien je daar!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het Popfestival Spoorpark Live ? Dan klik je hier door naar de website van Spoorpark Live. Spoorpark Live volg je op de sociale media op Facebook en Instagram.

You May Also Be Interested In