Site logo
Beschrijving

Ontdek ROC Tilburg School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

Welkom bij ROC Tilburg School voor Mode en Uiterlijke Verzorging, dé plek waar creativiteit en vakkennis samenkomen. Onze moderne praktijkruimten bieden een inspirerende omgeving waar je met professionele apparatuur werkt, begeleid door deskundige docenten. Bij ons staat resultaat voorop; we streven ernaar dat jij je diploma behaalt en goed voorbereid bent op je toekomstige beroep. Ontdek hier waarom ROC Tilburg dé plek is waar je met plezier naar school gaat!

Mode-opleidingen: Een combinatie van theorie en praktijk

Bij ROC Tilburg leer je niet alleen de basisvaardigheden en benodigde kennis voor jouw vak, maar vooral door te doen. Onze projecten sluiten nauw aan bij de praktijk van het modevak, en workshops, zoals die in het Textielmuseum in Tilburg, verrijken je ervaring. Jaarlijks creëer je jouw eigen collectie, die je presenteert in een opvallende modeshow. Het vierde leerjaar omvat zelfs een inspirerende excursie naar een wereldstad op modegebied.

Stages: Praktijkervaring in diverse modebedrijven

Beroepspraktijkvorming is een essentieel onderdeel van je opleiding. Gedurende elk leerjaar loop je een halfjaar stage bij diverse modebedrijven, van grote productiebedrijven tot gerenommeerde ontwerpers. Onze studenten hebben al internationale ervaring opgedaan in steden als Italië, Londen, Turkije en Parijs. Kortom, met onze opleidingen opent de wereld van de mode zich voor jou!

Kappersopleiding: Praktijkgericht en breed inzetbaar

Bij onze kappersopleiding zit je niet alleen in de schoolbanken, maar ben je ook actief bezig met het vak. We bieden praktijklessen in een groot en modern lokaal, waar je werkt aan salonervaring. Naast de theoretische aspecten van het kappersvak krijg je workshops in visagie, nagelstyling en imagestyling. Buitenschoolse activiteiten, zoals metamorfoses en deelname aan kapperswedstrijden, verrijken jouw opleiding.

Stages: Direct Toepassen wat je op school leert

De BOL-opleiding bij ROC Tilburg biedt één tot twee dagen per week stage, waardoor je het geleerde meteen in de praktijk brengt. Vragen tijdens je stage? Wij staan klaar om ze te beantwoorden. Onze nauwe samenwerking met diverse salons in de regio zorgt ervoor dat ons onderwijs altijd aansluit op de actuele praktijk, waardoor jij goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt. Met een diploma van ROC Tilburg ben je klaar voor een succesvolle carrière in de mode- of kappersbranche

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:51 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In